Izplačilo potnih stroŠkov
Moderator: Mirko Zbačnik
Izplačilo potnih stroŠkov
lp, vsem skupaj.
prosim za pomoč pri vodenju blagajniŠkega poslovanja. ali lahko izplačam iz blagajne potne stroŠke( seveda, do uredbe) članu gasilske zveze( ni v del. razmerju) ali mu moram znesek nakazati na trr!?
in kje najdem novi pravilnik o blagajniŠkem poslovanju?
romana
Velike črke so bile samodejno zamenjane z malimi.
prosim za pomoč pri vodenju blagajniŠkega poslovanja. ali lahko izplačam iz blagajne potne stroŠke( seveda, do uredbe) članu gasilske zveze( ni v del. razmerju) ali mu moram znesek nakazati na trr!?
in kje najdem novi pravilnik o blagajniŠkem poslovanju?
romana
Velike črke so bile samodejno zamenjane z malimi.
Verjetno je za blago, ki ga je kupil prinesel račun katerega ste knjižili
npr.401/220
in zapiranje plačila, ker je plačal z gotovino 220/2550
Potem pa za določene gotovinske račune dvignete xx € iz trr in preko blagajne zapirate kto 2550-obvezn.za mat.stroške do zaposlenih.
(Paziti morate blagajniški maks.)
lp
npr.401/220
in zapiranje plačila, ker je plačal z gotovino 220/2550
Potem pa za določene gotovinske račune dvignete xx € iz trr in preko blagajne zapirate kto 2550-obvezn.za mat.stroške do zaposlenih.
(Paziti morate blagajniški maks.)
lp
Glede na tole spremembo pravilnika, kolikor jaz vidim ni nobenih bistvenih sprememb, saj ostalo se ni spremenilo. Torej bi v društvu lahko izplačevali kilometrino in dnevnice za naše člane , ki niso zaposleni v gotovini. Kot smo to počeli v preteklosti. Vendar, pa me moti navodilo, ki sem ga prejela na seminarju, da ne smemo več izplačevati potnih stroškov v gotovini kar velja za vsa društva zaradi soremenjene zakonodaje, ki nimajo zaposlenih. Mi lahko pove kdo kako je sedaj s tem. Ker jaz ne vidim nobenih drastičnih sprememb v zakonodaji na to temo, ali smo potem vsa leta delali narobe oz. od 01.01.2005 dalje.
Zlati