Sem se morala odzvati, na promocijsko ceno priročnika, ki se reklamira na tejle strani Obračun plač. Redna cena je 19.900 promocijska pa 19.500 so pa dali popust da padeš dol.
Lidija
PRIROČNIK
Moderator: Mirko Zbačnik
-
gradbeništvo
- Računovodja

- Kraj: Slovenia
- Kontakt:
Razmišljam, da način obračuna plač za veliko majhnih in srednjih podjetij ni pomemben. Če delavec podjetje toži, dobi tožbo čez 5 do 10 let. Takrat pa podjetje enostavno odpre drugo firmo. Poznam dva primera. A ni to žalostno.
Mi lahko kdo prosim pove, koliko časa najmanj, največ in v povprečju trajajo postopki na sodišču?
lp
Mi lahko kdo prosim pove, koliko časa najmanj, največ in v povprečju trajajo postopki na sodišču?
lp
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Predmet tožbe oz. pritožbe, argumenti in seveda predvidene kazni za delodajalca so bistvenega pomena.
Konkretno za neizvajanje dodatka po zakonu ni predvidena kazen za delodajalca. Le v primeru pritožbe delavca bo delodajalec moral obračunati in izplačati kar mu pripada, kazen za delodajalca pa ne obstaja.
Če gre za kršenje pravic delavca kar hitro presodijo.
LP
Konkretno za neizvajanje dodatka po zakonu ni predvidena kazen za delodajalca. Le v primeru pritožbe delavca bo delodajalec moral obračunati in izplačati kar mu pripada, kazen za delodajalca pa ne obstaja.
Če gre za kršenje pravic delavca kar hitro presodijo.
LP