ustanovitev novega podjetja!
Moderator: Mirko Zbačnik
ustanovitev novega podjetja!
Lep pozdrav:Ali bi mi lahko gdo pomagal in mi dal kakšen nasvet v zvezi z odprtjem novega podjetja.Želim odpreti podjetje za kratkoročna posojila in me zanima če bi mi gdo vedel povedati vse v zvezi s tem saj sam nimam pojma
(višina obresti in podobno).Hvala za odgovor
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Če je vse to res Mirko, potem bi osebi priporočala strokovnega svetovalca, ki pozna vso zakonodajo s tega področja (predvsem z dajanjem kreditov se smejo ukvarjati le banke - kar piše dovolj jasno v Zakonu o bančništvu:
povezava
http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp? ... vilka=5487
In ne nazadnje, tudi obrestna mera je stvar trga in je odvisna od ponudbe in povpraševanja. Kakšne obrestne mere so trenutno na trgu lahko ugotovi vsak, ki se "zna igrati z internetom".
Pa lepo pozdravljeni!
povezava
http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp? ... vilka=5487
In ne nazadnje, tudi obrestna mera je stvar trga in je odvisna od ponudbe in povpraševanja. Kakšne obrestne mere so trenutno na trgu lahko ugotovi vsak, ki se "zna igrati z internetom".
Pa lepo pozdravljeni!
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Kot v vseh medjih, je tudi tu čas kislih kumaric - mogoče je to popestritev!
Glede garancij - saj ste že slišali vic o blondinki, ki ja za boren kredit banki zapustila ferarija kot garancijo ........ (dokaz, da niso vse bloninke "blond).
Pa uživajte še naprej!
Glede garancij - saj ste že slišali vic o blondinki, ki ja za boren kredit banki zapustila ferarija kot garancijo ........ (dokaz, da niso vse bloninke "blond).
Pa uživajte še naprej!
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko