Revija Iks

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Tajči3 »

uh, tale je pa huda, za nas tiste, ki nismo naročeni na Revijo IKS. Torej mi nismo računovodje, kaj šele dobri? Se vam ne zdi malce huda "obtožba"? :(

Ja za s.p.-je je definitivno premalo priročnikov. In res je, da grem hitro na računovodja.com in preverim kar me zanima...če ne najdem odgovora iščem dalje.

In sitrinjam se s starči...če lahko govorimo o reviji Iks, bi lahko tudi o drugih revijah, ki so povezane z računovodstvom...saj s tem ne škodimo forumu ali pač? no, ok...kakorkoli pač..spoštujemo vaša pravila.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Da, popolnoma razumljivo :spomezik: . A vedeti moramo, da je obstoj poleg nas, ki sodeljujemo, odvisen tudi od vira financiranja, to pa so reklame.
Zadnjič spremenil Mirko Zbačnik, dne 07 Jan 2008, 21:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
starči
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a starči »

Mirko, to kapiram! Ampak - tudi če je IKS "biblija" (pustimo ob strani , da so v obeh biblijah tudi napake) - potem pa me zanima, ali vas tudi kaj financira, saj ga dejansko reklamirate in ste kar opazen forum. Če ga brezplačno, ni ravno v duhu sedanjih časov?

Obratno kot v vicu , ko kokakolarju ni šlo v glavo, kako da cerkev zastonj reklamira peke (...naš vsakdanji kruh...). lp
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Slika
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

V redu, prepovedujemo še ime revije IKS, zaenkrat smo jo puščali, ker je bila pač v vsakem tretjem odgovoru in bi morali ves čas težiti ...

Posebnega statusa, ki ji ga je podelil Mirko, pa nikoli ni imela ...

:spomezik:
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Anketa

Odgovor Napisal/-a Nina »

No, odločili smo se, da bomo odprli glasovanje: ali želite, da se "cenzurirajo" tudi teme o IKSu?

http://www.racunovodja.com/forum/viewto ... 0665#90665
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Tajči3 »

res zanimivo.... :D

Saj ni blo mišljeno nič slabo. Samo vprašanje je bilo, zakaj ne smemo omenjati drugih revij, ki so povezane z računovodstvom. In zdaj smo že na glasovanju:)

Mene osebno je zanimalo, ali mi bo revija Iks prišla prav, glede na to,da imam smo s.p.-je in če obstaja kakšen drug priročnik ali revija samo namenjena na s.p.-je...pa dobro...
Saj kot pravimo, mi spoštujemo vaša pravila. Če pa za katero ne vemo, nas pa obvestite :wink:
Glasovanje je pa res nepotrebno :wink:

Ok..imejte se radi,
lp :mrgreen:
starči
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a starči »

Se opravičujem za povzročeni vihar (v kozarcu vode) - nisem pričakoval, da lahko mičkeno strupena pripomba sproži demokratične mehanizme skoraj v obliki referenduma.
Ponavljam za Tajči: Glasovanje je pa res nepotrebno.Ok..imejte se radi,
lp.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Saj se imamo :ssirok: :yawinkle: !
Mirko Slika
Odgovori