Izjava o vzdrževanih druž.članih

Moderator: Mirko Zbačnik

štajerka
Računovodja
Računovodja
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a štajerka »

12345ab napisal/-a:To je pa res odgovor na mestu. Tudi sama sem jim zastavila to vprašanje po mailu in nisem dobila nobenega odgovora. Najhuje je, če se okrog enih in istih stvari vrtiš in nisi o njih prepričan.
Še dobro da lahko takole sodelujemo.
Lepo se imejte.
Ne vem, pod katero izpostavo spadate :( Včeraj sem po e-pošti zastavila vprašanje in sta mi v roku 2 ur odgovorila dva svetovalca. Ne bi pa omenjala, da sem ta isti odgovor neuspešno hotela dobiti osebno po telefonu, vendar so linije non-stop zasedene :evil:
lp
Janina1
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a Janina1 »

Živjo,

spadamo pod Lj, vendar tam kjer sprašuješ zadeve po mailu mislim, da ni važno kam spadaš...

A mogoče kdo ve kakšen je % obračuna obresti med povezanimi osebami v letu 2006 ? Kje se dobi ta podatek? Delam nekaj za nazaj.

Hvala.
Lepo vas pozdravljam.

Bodi zmeren na vseh področjih, tudi v zmernosti. Oskar Wilde 8)
adut
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a adut »

Še opozorilo: olajšave lahko upoštevajo v davčnem obračunu samo "polni" s.p.-ji, "popoldanski" je ne morejo, ker so že bile upoštevane pri plači. Torej tisti, ki imajo "popoldanski" s.p., naj kar dajo izjavo o vzdrževanih članih, če hočejo kaj spreminjati.

Mirjana
uni
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a uni »

Slovan ,hvala.Kako pa je pri normirancih?
štajerka
Računovodja
Računovodja
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a štajerka »

[quote="12345ab"]Živjo,

spadamo pod Lj, vendar tam kjer sprašuješ zadeve po mailu mislim, da ni važno kam spadaš...

Res je , vseeno je kam spadaš, samo jaz sem naslovila vprašanje prav na enoto Maribor (vsaka poslovalnica ima tudi svoj e-mail). Zato je mogoče tudi bil tako hiter odgovor.
Poskusiti ni greh:)
Lep vikend
Odgovori