E-gradiva
Moderator: Mirko Zbačnik
E-gradiva
Po e-mailu sem dobil dve ponudbi za E-gradiva na temo Davek od dobička pravnih oseb za leto 2007. Ena je od ***** ***** (cena 49,- eur + ddv), druga pa od Racunovodja.com (cena 25,2 eur z ddv). Zanima me, kakšne izkušnje imate s temi gradivi in katero varianto od teh dveh svetujete.
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
Izvorno vprašanje je bilo - kako da je bil izbrisan samo *****, ne pa bistveno ime? Pa nič zato, samo da je red. Brez zamere! Lp od enega sitneža.
PS Ko že filozofiram(o) : Ali spada pod prepovedani pojem oglaševanje tudi kritika - če o nekem programu ali bukvi napišeš samo slabo?
Po mojem bi to marsikomu pomagalo pri izbiri?
PS Ko že filozofiram(o) : Ali spada pod prepovedani pojem oglaševanje tudi kritika - če o nekem programu ali bukvi napišeš samo slabo?
Po mojem bi to marsikomu pomagalo pri izbiri?
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Tako pozitivna, kot negativna kritika nekega programa je propaganda. Ne ravno za kritiziranega, pač pa pozitivno za njemu konkurenčnega. Lahko pa opišete lastnosti, ki naj bi jih imel, ali ki jih naj ne bi imel nek program, brez imenovana, sevda......

To zveni pa malce dvomljivo - v mislih imaš nazive firm, izdelkov, ki bi bile lahko predmet nedovoljenega oglaševanja.Nina napisal/-a:Tako je, imamo listo nezaželenih:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko