Izračun regresa
Moderator: Mirko Zbačnik
Izračun regresa
Pozdravljeni,
zanima me kako se izračunava regres? Ali to podjetje določi? Minimalno je za leto 2008 566 bruto koliko je pa lahko največ potem?
zanima me kako se izračunava regres? Ali to podjetje določi? Minimalno je za leto 2008 566 bruto koliko je pa lahko največ potem?
ja jaz sem si tudi prebrala ta članek včeraj, pa me zanima kateri znesek bi vzeli v našem primeru
smo gradbeno podjetje in me zanima a se lahko delavcem kljub temu izplača 566 € regresa al je v našem primeru minimalni regres 750 €.
prosim za odgovor
jaz sicer mislim, da moremo vzeti 750€, a imam prav?
smo gradbeno podjetje in me zanima a se lahko delavcem kljub temu izplača 566 € regresa al je v našem primeru minimalni regres 750 €.
prosim za odgovor
regres
sem prebrala včeraj tisti članek o regresu v robriki članki, pa sem postala v dvomih glede naše situacije:
prosim za odgovor
aj apa še nekaj kako pa je z tem, da mora biti regres 60% povprečne plače zadnjih treh mesecov?
prosim za odgovor
aj apa še nekaj kako pa je z tem, da mora biti regres 60% povprečne plače zadnjih treh mesecov?
1/2 regresa
Pozdravljeni,
Za 2007 smo dobili regres v 2 kosa, 1/2 do 01.05, drugo polovico po 01.12.2007? Enako in zdaj, 1/2 do 01.05.2008, kako je to možno, ali sploh delodajalec ima to možnost?
Za 2007 smo dobili regres v 2 kosa, 1/2 do 01.05, drugo polovico po 01.12.2007? Enako in zdaj, 1/2 do 01.05.2008, kako je to možno, ali sploh delodajalec ima to možnost?
trgovina, splošna kolektivna
koliko je potem regres za delavce zaposlene v trgovinah - minimalni znesek?
koliko je znesek minimalnega regresa za tiste, po "splošni kolektivni pogodbi"?
koliko je znesek minimalnega regresa za tiste, po "splošni kolektivni pogodbi"?