Bruto osnovna plača

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
TJAŽ
Nov član
Nov član

Bruto osnovna plača

Odgovor Napisal/-a TJAŽ »

prosim, da mi posredujete podatke kolikŠna je bruto osnovna plača za računovodje v majhnem podjetju ( do 30 zaposlenih)

hvala in lep pozdrav

Velike črke so bile samodejno zamenjane z malimi.
jurek
Računovodja
Računovodja

Re: Bruto osnovna plača

Odgovor Napisal/-a jurek »

538€, če pa je lastnik kolega ali sorodnik, pa 1000€ ali več.
mansu1
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ptuj

Odgovor Napisal/-a mansu1 »

Halo, Jurek, vi bi dali računovodji minimalno plačo???!!! Malo se cenite (če ste računovodja ) ..oz.malo cenite vse nas... :x

S tem se sploh ne strinjam...bi pa se strinjala z najmanj 800 -1000 euri...ne glede na sorodstvene vezi. Zato tjaž, dobro premislite..računovodja je v podjetju pomemben člen!

lp,
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
jurek
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a jurek »

Hotel sem samo povedati, da ni fiksno določene plače, tako kot razredi v državni upravi.
Če je podjetje dobrostoječe, pa denar z vseh strani not teče, potem ne bo problem tudi 1500€.
Če pa je to kaka firma pred propadom z ***** šefom, se pa pogajanje pri minimalcu začne.
starči
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a starči »

Če pa je to kaka firma pred propadom ...
se pa v tako firmo ne gre. lp
TJAŽ
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a TJAŽ »

Moja revizorka pa mi je rekla, da je 2.200 bruto znesek, za katerega bi se lahko trudili.
Jaz imam 1.300 bruto. Zato pa vas sprašujem, da vem ali naj se pogajam za povišico ali ne.

lep pozdrav
zakladničarka
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenija

Odgovor Napisal/-a zakladničarka »

Revizorka ima prav, vendar je povedala tudi premalo. Odvisno je ali imate kakšno pomoč pri delu (referentke), če ne potem, se pogajajte za višjo plačo med 3.000 in 3.500 bruto. Saj ni pomembno koliko je zaposlenih, temveč kaj vse je potrebno narediti, če pa ste zavezani reviziji, potem pa res lahko zahtevate toliko. Pa Srečno!
maša123
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a maša123 »

Kakšen bruto pa bi si zaslužil jaz.
Imam 1,5 let del .izkušenj, vis. izobrazbo, opravljam pa nasledje stvari: vpisujem došle fakture(povp.200/mes), ko se vrnejo jih podpisa jih tudi ustrezno poknjižim., potrjujem dbp. ki se vrnejo. , vpisujem osnovna sredstva, občasno knjižim bančne izpiske, kompenzacije,
prešli smo na nov program-posledično preverjam glavno knjigo s saldakonti dob.-urejam otvoritveno stanje, pripravim fakture za intrastat,..
Če se mi kje zatakne mi pomaga kolegica.
V računov. smo trije šef: ima okoli 4000 bruto, drugi ima isti naziv kot jaz veeliko več del. izkušenj-njegov bruto-3000. :svprasaj:
Odgovori