DDV v primeru kraje
Moderator: Mirko Zbačnik
kot sem predvideval, bi DURS odločil v svoje dobro, enako naše sodišče, ker od tega pač vsi živijo in se jim j....be za načelo poštenosti. Prosim, ne mi ugovarjat, ker če to ne bi bilo res, bi bili pravi lopovi za rešetkami, so pa tam samo kurji tatovi in reveži, ki si ne morejo privoščiti Čeferina za odvetnika. Prednost evropskega sodišča pa je ta, da ne razmišlja v svojo korist in odloča pošteno. Torej, če sem prav razumel: DDV ja ne plača oškodovanec ! ? (po mnenju nepristranskega evropskega sodišča)
-
MARJETICAVA
- Računovodja

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Tu bi moral tudi DURS upoštevati pravni red EU - najprej upoštevamo evropske predpise, nato pa šele naše. Po sodbi sodišča pa tega jni potrebno vračat. Po mojem razumevanju bi veljala ta sodba, ker je "nad" našimi.
Po naši zakonodaji pa je, kot je razvidno, potrebno vrniti sorazmeren del. Zmeda je še večja.

Po naši zakonodaji pa je, kot je razvidno, potrebno vrniti sorazmeren del. Zmeda je še večja.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko