Program za plače
Moderator: Mirko Zbačnik
Sprejemam grajo in obžalujem, da sem se oglasila. S prvim prispevkom sem menila, da je OK, če priporočim nekoga, ki oglašuje pri vas, v drugem prispevku pa sem se oglasila, ker me je zmotil ton, oziroma izrazi, ki jih je uporabil eden od vaših forumašev. Pravzaprav nikakor ne morem pozabiti njegovega opisa resnosti, kajti nasprotje od tega je neresnost, kar se mi zdi žaljivo in omalovažujoče za vse ostale.........
Vidim, da sem dvignil malo prahu.
Želel sem samo poudariti, da je nakup programa nekaj podobnega kot iskanje svojega življenskega sopotnika. Če smo slabo izbrali se bomo celo življenje sekirali, v primeru ločitve pa bodo velike travme in stroški. Če so pa vmes otroci pa je tragedija še za nič krive in dolžne. In otroci so zaposleni v podjetu.
Ne bom več nakladal.
LP
Damijan
Želel sem samo poudariti, da je nakup programa nekaj podobnega kot iskanje svojega življenskega sopotnika. Če smo slabo izbrali se bomo celo življenje sekirali, v primeru ločitve pa bodo velike travme in stroški. Če so pa vmes otroci pa je tragedija še za nič krive in dolžne. In otroci so zaposleni v podjetu.
Ne bom več nakladal.
LP
Damijan