"zakaj v navodilih na Ajpesovi strani za pojasnila malih in mikro družb piše, da mora podjetje razkriti posl.izida, izračunana na podlagi
-prevrednotenja zaradi ohranjanja kupne moči v euru(če je pa že itak izražen v euru) ...
Zato, ker navodil od prejšnjega leta niso spreminjali - da smo medtem zamenjali valuto, pa niso opazili. lp
Pojasnila k izkazom
Moderator: Mirko Zbačnik
HVALA VSEM,
včeraj sem se dala na to in sama preštudirala in točno tako sem naredila kot je povedala g. Slovan. za ostala podjetja, kjer so še zakonske rezerve in ostale rezerve, sem pa naredila razpredelnico in vsako postavko posebej razčlenla in pojasnila, tako da deklice na Ajpesu bodo vesele.
včasih je treba neko stvar 10 krat prebrat, da razumeš, ampak nič za to, bistvo je ne obupat.
lep dan vsem
tatjana
včeraj sem se dala na to in sama preštudirala in točno tako sem naredila kot je povedala g. Slovan. za ostala podjetja, kjer so še zakonske rezerve in ostale rezerve, sem pa naredila razpredelnico in vsako postavko posebej razčlenla in pojasnila, tako da deklice na Ajpesu bodo vesele.
včasih je treba neko stvar 10 krat prebrat, da razumeš, ampak nič za to, bistvo je ne obupat.
lep dan vsem
tatjana