Znesek je res majhen, a tu gre za princip. Kaj pa, če ima podjetje več takih strank, kot je omenjena gospa?! Mogoče bi bilo bolje urediti odnose za naprej, za nazaj pa ....orljek napisal/-a:Še enkrat - za 18 E za tri leta sploh dvigniti glas?
izstavitev računa
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Re: izstavitev računa
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Seveda razumem.
Jasno je, da se v normalnih okoliščinah izstavi račun vsak mesec ali vsaj vsako trimesečje (DDV!).
Ampak te cene niso normalne (če bi bila bančna provizija večja od zneska računa!).
Še bolj pa razumem, da ste besni na novo vodstvo, "saj smo bili s prejšnjimi dogovorjeni, da je praktično zastonj in da je pogodba zgolj formalnost."
Beda!
(Po znesku in po obnašanju!)
LP
Pripis: Še glede principa:
V čem je tu principielnost?
Saj je podpisala pogodbo s prejšnjim vodstvom - če misli, da je s tem izigrana (pincipielno za 50 c mesečno - ops, se opravičujem, sem spregledal, da je še + DDV, torej celih 60 c!!!)), naj najprej nahruli tiste, kako da niso dali navodil svojim naslednikom!
Jasno je, da se v normalnih okoliščinah izstavi račun vsak mesec ali vsaj vsako trimesečje (DDV!).
Ampak te cene niso normalne (če bi bila bančna provizija večja od zneska računa!).
Še bolj pa razumem, da ste besni na novo vodstvo, "saj smo bili s prejšnjimi dogovorjeni, da je praktično zastonj in da je pogodba zgolj formalnost."
Beda!
(Po znesku in po obnašanju!)
LP
Pripis: Še glede principa:
V čem je tu principielnost?
Saj je podpisala pogodbo s prejšnjim vodstvom - če misli, da je s tem izigrana (pincipielno za 50 c mesečno - ops, se opravičujem, sem spregledal, da je še + DDV, torej celih 60 c!!!)), naj najprej nahruli tiste, kako da niso dali navodil svojim naslednikom!
Jaz osebno bi šel na podjetje in jim povedal kako je bilo dogovorjeno z prejšnjim vodstvom in da naj to upoštevajo. Če se pa ne bojo hoteli dogovorit, da za prejšnja leta ne zaračunajo zneska, pa jim preprosto povejte, da boste ta znesek plačali hkrati pa jih boste prijavili davčni in bojo pri tem imeli dosti večje stroške.