<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal Janika</i>
<br /><hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
če bi bila dacar bi mi bilo malo sumljiv velik znesek. Verjetno ga je zaslužil s fušom. Banke pa tudi pri pologih nad 2 mio, poročajo agenciji za preprečevanje pranja denarja.Tako da bi jaz vsaj pologe razdelila na manjše zneske. lp
[/quote]
že, že jaz se nisem spuščalo v to od kje s.p.-ju denar (lahko ga je zadel na lotu) ampak v to ali to lahko naredi. Čeprav menim, da imajo s.p.-ji tudi niso taki reveži, da na mogli imeti nekaj mio v rezervi
lp
Janika
[/quote]
oprosti janika, tukaj se pa malo motiš. poznam jih zelooo veliko, ki jih nimajo. Komaj skup spraskajo za tekoče stroške, ker jim dolžniki pač ne plačajo njihovega denarja.Imajo ga že imajo ampak samo na papirju. Mislim da bi se morala naša plačilna politika malo spremeniti.Ko smo že v EU, naj se zgledujejo po njih. Tam je to zelo lepo urejeno.Če v enem mescu po preteku valute ne plačaš, ti GZ enostavno vzame licenco oz. dovoljenje. Kaj menite vi????
Polog na trr
Moderator: Mirko Zbačnik