Za katere objekte se izdeluje požarni red določa 2.člen Pravilnika o požarnem redu.
Lastniki ali uporabniki stanovanjskih objektov in lastniki ali uporabniki poslovnih oziroma industrijskih objektov, v katerih izvajajo dejavnosti skladno s standardno klasifikacijo dejavnosti (v nadaljnjem besedilu: objekti) morajo izdelati požarni red za objekte, določene s predpisi o uvedbi in uporabi enotne klasifikacije vrst objektov na področju 1 Stavbe, razen:
– eno in dvostanovanjskih stavb iz podrazreda 11100 in 11210;
-....
Torej, če imate poslovni prostor v stanovanjskem objektu in v njem izvajate dejavnost morate imeti izdelan Požarni red.
Požarni red morajo imeti tudi več stanovanjski objekt v katerem so tri ali več stanovanj.
POŽARNI RED ZDRAVNIŠKI PREGLED IN VARSTVO PRI DELU
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: POŽARNI RED ZDRAVNIŠKI PREGLED IN VARSTVO PRI DELU
kateri pa je ta razred ki ga nvajate kaj sem paše?? samo ne bom imela nevarno dejsnto zato mislim da ni ptorebno vsaj pisarnasamo za obačsno sprjem morebitnih strank kaj menite? če potrebno kej pa bi lahko dobila požarni red kker za to res ne mislim plačevfati še kaj posebej?'
mene tudi zanima, če imam s.p. (računovodstvo) ali moram imeti vse te dokumetne (zdravniški, požarni red, prvo pomoč, oceno tveganja,..)
že vnaprej hvala
že vnaprej hvala
pozanimaj se katere dokumente iz varnosti pri delu potrebuješ, da ne b prišlo kasneje do kakšnih komplikacij, ki si jih ne bi želela.ursus10 napisal/-a:mene tudi zanima, če imam s.p. (računovodstvo) ali moram imeti vse te dokumetne (zdravniški, požarni red, prvo pomoč, oceno tveganja,..)
že vnaprej hvala
Zadnjič spremenil Nina, dne 21 Feb 2013, 14:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: Izbrisano nedovoljeno oglaševanje.
Razlog: Izbrisano nedovoljeno oglaševanje.
Na tem blogu *** si lahko veliko preberete o tem kako poteka varstvo pri delu na različnih delovnih mestih.
Zadnjič spremenil Nina, dne 23 Okt 2015, 11:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: Izbrisano nedovoljeno oglaševanje
Razlog: Izbrisano nedovoljeno oglaševanje