najnižje osnove za plačilo prispevkov za socialno varnost od

Moderator: Mirko Zbačnik

cecika
Začetnik
Začetnik

Re: najnižje osnove za plačilo prispevkov za socialno varnos

Odgovor Napisal/-a cecika »

To, kar sem zgoraj prilepila, je objavljeno v reviji DELODAJALEC, če jo kdo ima naročeno, bolj lepo se vidi - sliši pa sicer res ne.
borisk
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a borisk »

Pozdravljeni !
Ja , tudi jaz bi rabil tako razlago (za telebane)! Ali ni razlika samo v tistih 0,1 in 0.14 % .
Osnove so pa itak eno počasno kuhanje žabe ! (v kalnem ribniku)
Aja , kam gre pa to v REK obrazec ? Pod 501a in 505 sta zdaj prispevka, ki ju mora v za delojemalca plačat
firma. :roll:
borisk
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a borisk »

Pozdravljeni !
Ja , tudi jaz bi rabil tako razlago (za telebane)! Ali ni razlika samo v tistih 0,1 in 0.14 % .
Osnove so pa itak eno počasno kuhanje žabe ! (v kalnem ribniku)
Aja , kam gre pa to v REK obrazec ? Pod 501a in 505 sta zdaj prispevka, ki ju mora v za delojemalca plačat
firma.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Mhh.. tudi jah ;). Prejel sem le taka suhovparna obvestila, bombardirana iz vseh strani. Ne razjmem, zakaj ne bi vsaj za vsakdanjo rabo podjetnikov to napisali preprosteje. Nova osvnova, ta je v višini tej pa tej, se uporablja od takrat naprej za ta in ta obračun

Ne pa skladno z odstavkom v povezavi s to in to vrstico ki se nanaš..... ... ...

Všrađanje bo preprosto, glede na podatke v EXCELL tabeli, veljajo za december še stare osnove, ali ne?
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori