Delovna obleka ali ne

Moderator: Mirko Zbačnik

pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Odgovor Napisal/-a pamps »

V zvezi z rožicimi pa: ženske se pustimo presenetiti in moškim dovolimo, da nas razveselijo z malimi pozornostmi. Pa nas ne boli glava, ali so davčno priznane ali ne... ali so darilo ali reprezentanca,.... (dokler nam v knjiženje ne dostavijo računa).
metalica
Računovodski mojster
Računovodski mojster
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a metalica »

Rože morajo biti v pisarni, drži kot pribito. :)
Kaktusi bi pa morali biti priznani med olajšavami za zdravstvene namene, če so postavljeni blizu računalnika. :shudic:
Lep pozdrav.
metalica
vita11
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a vita11 »

Zakaj pa Metalica? :twisted: :P
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Tudi mene zanima. Vem samo, da spremeni barvo, ne vem pa, kaj je dobro in kaj slabo. Moj je bil zelen z rumenimi bodicami, zdaj je rahlo rdečkast. Rekli so, da ga moram imeti čimbliže monitorju, da bo namesto mene prevzel nekaj negativnega.
:?:
metalica
Računovodski mojster
Računovodski mojster

Odgovor Napisal/-a metalica »

Točno tako, (vsaj tako pravijo) vpija sevanje, ki je namenjeno nam, ki po 12 ur bulimo v monitor. Je "zdravstveni pripomoček".
Jaz ga namreč nimam ker ne verjamem v to. Zato pa imam rožice, ki mi v pisarni bolje uspevajo, kot tiste doma. Verjetno ker sem več časa v pisarni, kot doma (tudi pravijo).
Ko bom imela malo več časa bom naštudirala kako in od kod pobirate tiste vaše prelepe animacije, predvsem rožice.
Lep pozdrav.
metalica
vita11
Računovodja
Računovodja

No, zdaj pa vsi v nakup kaktusov. :D Kakšni pa so najboljši? :evil: Ali še boljše: ženskam moški poklanjajo samo še kaktuse (samo, da ne bo kakšen kakšega dobil v glavo) :D :hudic:
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Če niste ljubitelj kaktusov, raje kupite kaj cvetočega. Kaktus ne pomaga k boljšemu počutju. Jaz sem ga dobila v dar že pred več kot enim letom, počutim pa se iz dneva v dan slabše. Mogoče, ker ne verjamem v ciper-coper. V glavo pa se najbolje meče ravno kaktus (saj ne vem iz izkušenj, zgolj predstavljam si).
Lep pozdrav!
vita11
Računovodja
Računovodja

Si bom rajši kupila (ali dala kupiti :8: :rofl: ) kaj cvetočega, nekaj lepega. Kaktusov ravno ne maram, pa tudi verjamem ne v to. :spomezik:
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Ko bo g. Mirko, ki je pravi strokovnjak za iskanje novih smeškov, prebral, kam je pripeljala njegova tema, bomo gotovo dobile kakšne lepe, cvetoče lončnice. Čeprav bodo le na ekranu, bodo gotovo bolj pomagale v teh zadnjih dneh, ko smo vsi tik pred oddajo...
Lep pozdrav!
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

SlikaSlika
SlikaSlikaSlika

Slika
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Razmišljam, kakšne cvetica bi se mi prilegala razlita na glavi....

Poznam boljši primer: Slika
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Mirko, metanje kaktusov sploh ni bilo namenjeno vam. Malo nas je zaneslo... vsaj mene. Ko sem mislila, da sem pri neki stranki že vse razčistila, sem se spomnila na en dogodek, ki mi ne da miru. Bi lahko pogledali mojo temo "kotizacija" in povedali svoje mnenje?
:oops:
Odgovori