oddih
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Izkušnje so različne, moje so do sedaj v glavnem pozitivne. Če nisi "agencijski" gost, je to balzam za tvoj mir. Lani in predlani, ko sva bila gosta hotela ni bilo problemov, letos pa sem bil v privat apartmaju in se tudi ne morem pritoževat. Prijaznost, ki je kar nalezljiva. Zato predlagam, da si sami rezervirate sobo. Odnos do "rednih" plačnikov je soliden. Le naključje, da te dobi neurje za mizo pred bifejem in da to nekaj gostov izkoristi za beg pred plačilom, je botrovalo, da bi natakarica kar naokroglo računala in ujela izgubljeno. A ko sva ji dala vedet, kaj počne, se je spomnila pravega računa.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

am, rada bi dodala, da sem z apartmajem bila zadovoljna. Z vami sem delila le eno slabo izkušnjo in ta je bila v eni slaščičarni. In to da ne grem več tja sem mislila za to slaščičarno, da ne bo pomote. Drugače z apartmajem nisva imela težav, tudi tista gospa je bila prijazna. Seveda, nisem rekla da so vsi hrvatje takšni, nikakor. In kot sem rekla, sem se drugače imela fino.
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Kar groza me je ob misli na Prekmurje. Upam, da se bo vse uredilo. Včasih je sreča, da si bolj v "hribih" je edina vremenska nadloga le mrazek. Čeprav je včasih krepko pod -30, je to bolje od vsake druge vremesnke nadloge. Sem z vami in upam na najboljše.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Ponedeljek je, a sem že potreben sprostitve. Imam že načrt. Šel bom v lov na dežnikarice in da bo sprostitev popolna, grem na teren, ki ga redno obiskuje medvedka s prikupnimi tremi mladički. Malce je slišati res noro, a ne skrbite. Upam, da se bo držala urnika. jaz grem pred mrakom, ona pa v mraku ali po mraku. To ti je sprostitev, pa še večerja bo.
Mirko
Mirko