oddih

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
tassika
Začetnik
Začetnik
Kraj: Slovenia

ola

Odgovor Napisal/-a tassika »

nočem nikomur delati skomin, ampak še tri dni pa grem še jaz na dopust, glede na vse ga komaj že čakam, saj kaj ko ga je itak vedno premalo. A kje že sveti sonček, pri nas v Ljubljani je oblačno?

lp :wink:
tasy
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Sonček imejte v srčku, pa bo veselo! :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

a povem skrivnost? grem na morje. naslednji teden. nekam pač. še ne vem natančno. :scool:
sipi
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a sipi »

Nina napisal/-a:a povem skrivnost? grem na morje. naslednji teden. nekam pač. še ne vem natančno. :scool:
Tudi jaz še grem letos na morje. Čeprav šele čez dva tedna in pol, pa se vseeno že zdaj veselim.
*Sandra*
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Tajči3 »

Tako je elektrik..sončka je treba nositi v srčku:)
Jaz pa že razmišljam kam bom januarja oz. februarja šla smučat...Moramo že rezervirat ker je hitro vse zasedeno...Drugače, pa zdaj imamo sončka zunaj tudi mi...in nam daje energijo za delo :wink:
Vesela sem da je lepo vreme...vidno je tudi v prometu, kajti nenormalna gužva je za sejem...velik obisk ljudi...Pa dobro, bomo zdržali še dva dni...
Prijetno delajte in uživajte:)
lp, tajči
amor
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a amor »

Pozdravljeni!

Na forumu bolj malo sodelujem, ker sem v računovodstvu še "frišna". Ga pa zato kar redno prebiram. Pred kratkim sem odkrila To temo in bila prav vesela, da še poleg dela najdete čas za sprostitev in nasmeh. Zdaj še z večjim veseljem pogledam na forum.

In še to vam moram povedati, da tudi jaz odhajam naslednji teden na dopust. (Še letos nisem bila na dopustu).

Pa lep pozdrav vsem.

amor :ssram: :D
lila
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a lila »

Tudi meni ta naš forum polepša dan !!
Letos še nisem koristila niti enega dneva dopusta, ker je vsega preveč.
Kar zavidam vam vaša dopustovanja....ali pa ne....saj kar dežuje...
no sedaj je malo več sončka....
Prijeten vikend !!!!
lila
sipi
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a sipi »

KONČNO zopet vikend. Ta teden pa je mineval kot cel mesec, ni pa ni ga bilo konca. Se mi res smilite tisti, ki še niste bili na dopustu. Vam povem, da je res vseeno, ali je lepo ali pa grdo vreme, malo si človek misli spočije. Pa saj bo kmalu spet čas praznikov, pa novo leto, pa si bomo spet malo lahko oddahnili, a ne? :palca: :ploska:
*Sandra*
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Tako je sipi..., bližajo se prazniki :D
Meni pa je ta teden minil zelo hitro...vikend bo spet zanimiv, piknik...obisk prijateljice, ki se vidiva bolj malo zaradi razdalje; kino; ...v ponedeljek pa grem v Gardaland..., hja prej ko sem pomagala v enem kafiču, nas je šef povabil in sem včeraj malo več delala, pa še naslednji teden bom bolj pridna da spravim zamujeno not:) Sonček nas še vedno greje, kar mi je všeč in upam, da še en čas bo tako.
Lep vikend vsem, izkoristite ga maksimalno!
lp, tajči :wink:
LOTICA
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a LOTICA »

Sama si ne predstavljam, da ne bi šla na dopust. Predvsem takrat, ko sem bila preobremenjena z delom, sem ga še bolj potrebovala :) Nikoli se še ni zgodilo, da ga ne bi porabila v celoti, letos pa kaže, da mi ga bo kakšen dan ali dva celo zmanjkalo, ker imam v planu poznojesensko potovanje v tople kraje :) :) :)
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

ojla vsem :D , vikend je bil super...včeraj (pon.) pa sem se imela res fino...danes sem se skušala doma malo naspati, jutri pa spet ob7za računalnikom v službi.
Zdaj pa grem počasi spet spat, da bom lažje vstala :wink:
se tipkamo jutri, lp tajči
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Jaz se grem pa danes kmećki turizem - sekiro v roke in cepit drva. Tudi to je počitek. Nobenemu ne zameril, če mi reče, da sem cepec! :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori