Zvezdice

Povejte nam, kaj mislite o nas, kako bi nas še izboljšali, predlagajte vsebine ...
Gordana
Računovodja
Računovodja
Kraj: Brežice

Odgovor Napisal/-a Gordana »

<font color="blue">Mene pa zanima naslednje: ko se prijavim, imam obkljukano "shrani geslo", vendar se moram drug dan vseeno ponovno prijavljati. Ali
je kaj z mojimi nastavitvami narobe oz. kaj naj to potem pomeni oz.
kako me ne bi bilo treba vsak dan vtipkavati prijave, da pa bi
me računalnik vseeno registriral oz. mi prikazal nove teme???? G.</font id="blue">
Gost

Odgovor Napisal/-a Gost »

<i>Ali mogoče brišeš zgodovino. Če to narediš izgubiš vse.
pozdrav
lilijana</i>
jambolaja
Nadračunovodja
Nadračunovodja
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a jambolaja »

Kar se tiče zvezdic menim, da je v večini merodajen kazalec. Tisti, ki se največkrat oglasijo imajo tudi največ znanja. So pa izjeme, ki potrjujejo to pravilo.
Gordana, ponovno se je potrebno prijavljati, če imate nastavljeno, da ne sprejemate cookiev (piškotki). Ponavadi je to dobro zaradi varnosti. Lahko pa sprmenite te nastavitve v Internet explorerju (Tools | Internet options | Privacy). Nastavite stopnjo (enostavneje) ali nastavite stran kateri dovolite piškotke (zahtevneje). Če sem bil nejasen, kar vprašajte.

LP, Jam
jambolaja
Nadračunovodja
Nadračunovodja
Kontakt:

:8: - Osmica bi lahko pomenila magic eight ball; ameriška igrača, ki ti da odgovor na vsa vprašanja, rahlo premešaš biliard kroglo in se ti v okencu izpiše odgovor.
Mogoče je pa to le ne strel v prazno, v vsakem primeru pa sem s tem postom bližje 5 zvezdici :D

LP, Jam
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

:8: meni pa tale osmica predstavlja nekakšen zadetek v polno ... Če se prav spomnim, gre pri biljardu nazadnje z mize prav osmica/črna krogla ...

Sicer pa smo jo dobili skupaj s forumom in je bila zastonj in smo Gorenjci in smo jo obdržali :wink:

Lep vikend!
Gordana
Računovodja
Računovodja

<font color="blue">Jambolaja, hvala, res bo verjetno stvar v piškotih. Kako nastavim
piškote samo na določeno stran? Imam slov. WIN98,sem poskusila, pa
ni šlo. Mogoče kak namig, če imaš vso zadevo že naštudirano, ker
nekaj malega se le zastopim, čeprav ne gre vedno od prve. Lep vikend,
Gordana<font size="1"></font id="size1"><font size="1"></font id="size1"><font size="1"></font id="size1"></font id="blue">
jambolaja
Nadračunovodja
Nadračunovodja
Kontakt:

Gordana, postopek je naslednji: V IE izberemo Tools | Internet options | Privacy kliknemo na gumb Edit, v polje Address or website vnesemo naslov željene strani (www.računovodja.com) ali IP. Kliknemo na gumb Allow in to bi bilo to. Upam, da imava isto verzijo IE. Če pa kaj ni jasno pa ponovno vprašajte.

LP, Jam
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Hvala. :8:

Mirko
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

:wink:
mdusan
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a mdusan »

Kot vidim imate res vsi veliko zvezdic se pravi da jaz nisem pridna, ja sem še bolj sveža in več brem kot pa pišem, se bom potrudila in jih pričela zbirato.:oops::wink:
Gordana
Računovodja
Računovodja

<font color="blue">Jam, uspelo mi je, zdaj bom še videla, kako bo to funkcioniralo
naslednje dni. Hvala za pomoč. Gordana<font color="black"></font id="black"><font color="black"></font id="black"><font color="black"></font id="black"></font id="blue">
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Ne da niste pridna, pač pa sorazmeroma nova. Tudi statistika se z vami ne strinja! :wink:

Mirko
Odgovori