Zvezdice
<font color="blue">Mene pa zanima naslednje: ko se prijavim, imam obkljukano "shrani geslo", vendar se moram drug dan vseeno ponovno prijavljati. Ali
je kaj z mojimi nastavitvami narobe oz. kaj naj to potem pomeni oz.
kako me ne bi bilo treba vsak dan vtipkavati prijave, da pa bi
me računalnik vseeno registriral oz. mi prikazal nove teme???? G.</font id="blue">
je kaj z mojimi nastavitvami narobe oz. kaj naj to potem pomeni oz.
kako me ne bi bilo treba vsak dan vtipkavati prijave, da pa bi
me računalnik vseeno registriral oz. mi prikazal nove teme???? G.</font id="blue">
Kar se tiče zvezdic menim, da je v večini merodajen kazalec. Tisti, ki se največkrat oglasijo imajo tudi največ znanja. So pa izjeme, ki potrjujejo to pravilo.
Gordana, ponovno se je potrebno prijavljati, če imate nastavljeno, da ne sprejemate cookiev (piškotki). Ponavadi je to dobro zaradi varnosti. Lahko pa sprmenite te nastavitve v Internet explorerju (Tools | Internet options | Privacy). Nastavite stopnjo (enostavneje) ali nastavite stran kateri dovolite piškotke (zahtevneje). Če sem bil nejasen, kar vprašajte.
LP, Jam
Gordana, ponovno se je potrebno prijavljati, če imate nastavljeno, da ne sprejemate cookiev (piškotki). Ponavadi je to dobro zaradi varnosti. Lahko pa sprmenite te nastavitve v Internet explorerju (Tools | Internet options | Privacy). Nastavite stopnjo (enostavneje) ali nastavite stran kateri dovolite piškotke (zahtevneje). Če sem bil nejasen, kar vprašajte.
LP, Jam
<font color="blue">Jambolaja, hvala, res bo verjetno stvar v piškotih. Kako nastavim
piškote samo na določeno stran? Imam slov. WIN98,sem poskusila, pa
ni šlo. Mogoče kak namig, če imaš vso zadevo že naštudirano, ker
nekaj malega se le zastopim, čeprav ne gre vedno od prve. Lep vikend,
Gordana<font size="1"></font id="size1"><font size="1"></font id="size1"><font size="1"></font id="size1"></font id="blue">
piškote samo na določeno stran? Imam slov. WIN98,sem poskusila, pa
ni šlo. Mogoče kak namig, če imaš vso zadevo že naštudirano, ker
nekaj malega se le zastopim, čeprav ne gre vedno od prve. Lep vikend,
Gordana<font size="1"></font id="size1"><font size="1"></font id="size1"><font size="1"></font id="size1"></font id="blue">
Gordana, postopek je naslednji: V IE izberemo Tools | Internet options | Privacy kliknemo na gumb Edit, v polje Address or website vnesemo naslov željene strani (www.računovodja.com) ali IP. Kliknemo na gumb Allow in to bi bilo to. Upam, da imava isto verzijo IE. Če pa kaj ni jasno pa ponovno vprašajte.
LP, Jam
LP, Jam
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt: