Kam pa greš če smem vprašat, kam v bolj tople kraje???sipi napisal/-a:Saj ne da se hvalim, JAZ GREM V PETEK NA MORJE!! Že komaj čakam, pa baje bo lepo vreme. To pa bo žurka!![]()
oddih
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Ja dulem, glih v "tople" kraje ne grem, sem namenjena kar na Slovensko obalo, pa vendar kot kaže vremenska napoved, bomo imeli bolj toplo, kot smo imeli avgusta v Istri.
Je pa res Mirko, da sem pomislila tudi na puhovko, pa jo bom raje kar doma pustila, če bo pa mrzlo, bomo pa imeli dober razlog se stiskati.

Je pa res Mirko, da sem pomislila tudi na puhovko, pa jo bom raje kar doma pustila, če bo pa mrzlo, bomo pa imeli dober razlog se stiskati.
*Sandra*
Dobro jutro, dober dan! Kako smo kaj? Danes sem vstala polna energije, z nasmehom na obrazu.
Čeprav je zjutraj še bla megla, sem z upanjem čakala strica sončka, da še mi on polepša dan...in glej ga strica...nas že greje
Malo sem se oglasila,da vam povem, da vas nisem pozabila
še rimajoče sem razpoložena:)
Naj vam bo danes vsem lep dan, pridno delajte...se tipkamo...čuuus
Malo sem se oglasila,da vam povem, da vas nisem pozabila
še rimajoče sem razpoložena:)
Naj vam bo danes vsem lep dan, pridno delajte...se tipkamo...čuuus
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
uf...že pol dneva v službi in zdaj še doma...iščem zadeve z leasingom (kot sem napisala že v rubriki knjiženje...) in zadeva me je izmučila. Rabim oddih
hja, ker se pač računovodstvo še učim in ker sem komaj začela delati, včasih pač takoj vsega ne zastopim in seveda ne znam. Saj bodo prišle izkušnje
sicer pa vsega ne bom nikoli vedela, kajne?ja, tako je...no...bi bil čas da že grem malo vstran od računalnika in si vzamem čas zase...pa še lepo vreme je zunaj...se tipkamo, čao
hja, ker se pač računovodstvo še učim in ker sem komaj začela delati, včasih pač takoj vsega ne zastopim in seveda ne znam. Saj bodo prišle izkušnje
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt: