oddih

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Samo, da je dobra novica! :mrgreen:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
dulem
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec
Kraj: Ptuj

Odgovor Napisal/-a dulem »

Že sedaj je zelo lep dan, ko pa bom šel domov pa bo še lepši. :mrgreen: :ssirok:
Slika
LP,
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Tajči3 »

Točno tako! In baje danes zadnji tako lep dan, zato ga je treba izkoristiti!!!! :wink: Jaz si bom po službi privoščila obisk pri frizerju :D , da bo dan še lepši :mrgreen:
Bodite lepo, lep vikend...in ne pozabite:nasmeh na obraz :ssirok:
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Dobro jutro; danes pa je deževen ponedeljkov dan...Upam, da ste petek izkoristili,ko je bilo še toplo?! Jaz sem ga maksimalno... :D
Kar fajn se je ohladilo, kajne? Ponedeljki so zame tako težki.., težko začnem z delom, pa še dež pada danes...no ja.saj bo. Kavo si moram privoščit in bo že bolje :wink:
Prijeten zagon tedna vam želim :spomezik:
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Super dnevi so bili tole, jutrišji bo pa še boljši ...

Torej: končno sem uspela narediti nekaj čudaških izpitov (z očetom jim praviva balastni), en zagovor imam še jutri, ampak se svet ne bo podrl, če ga slučajno ne naredim, ker jih je bilo že dozdaj dovolj, da grem naprej :D

Zato nasvet za vse šolarje: nikoli obupat, ker je vedno možnost, ker če so izpit nekateri že naredili, ga lahko tudi vsi ostali :spomezik:

LP, N. :ssirok:
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

A je to novica za objavo z rdečimi, debelimi in velikimi čskami?

PS.: kaj takega sem predvideval, le da sem sumil da je le en blastni predmet.Upam le, da ne bodo pri nas vsi...
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Nina
Administratorka
Administratorka
Kontakt:

ups, pozabila na debele rdeče gromozanske črke :D
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Nina napisal/-a:Super dnevi so bili tole, jutrišji bo pa še boljši ...

Torej: končno sem uspela narediti nekaj čudaških izpitov (z očetom jim praviva balastni), en zagovor imam še jutri, ampak se svet ne bo podrl, če ga slučajno ne naredim, ker jih je bilo že dozdaj dovolj, da grem naprej :D

Zato nasvet za vse šolarje: nikoli obupat, ker je vedno možnost, ker če so izpit nekateri že naredili, ga lahko tudi vsi ostali :spomezik:

LP, N. :ssirok:
Tako nekako bi moralo zgledat.... :spomezik: Le kdaj bo to možno pri nas?
Mirko Slika
helena
Računovodski mojster
Računovodski mojster
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a helena »

Uf, ti izpiti. Mi je kar hudo, kaj nas čaka. Upam, da so od takrat, ko sem jaz hodila v šolo, že vnesli kakšne spremembe - se že da odgovarjati npr.: - meni je pravzaprav vseeno
- tega jaz sploh nisem nikoli trdil
- pustimo stroki, da to doreče, za zdaj še ni dovolj preverjeno ...

:oops:
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

So rekli,da nas bo danes že obiskal sonček... :roll: , kje pa je?pri nas ga ni :( A ste danes vsi šli peš v službo? :D ker je evropski dan brez avtomobila :) hehe...saj bi človek šel...ampak, potem bi mogla prej vstat...pa še dež pada, pa še kondicije mi primanjkuje:)
Bodite lepo!
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Če bi hotel iti peš, bi moral kar precej prej vstati 19 km). Pri nas je sonček, tako kot pri vas, le nad oblaki (in v srčkih)!
Mirko Slika
Nina
Administratorka
Administratorka
Kontakt:

Ampak Ljubljana je pa srčkana brez avtomobilov. Le (nekateri) taksisti se bodo morali naučiti, da "dan brez avtomobila" ne pomeni "super, prazne ceste, lahko divjamo, kolikor hočemo!".

PS: hvala, Elektrik, za popravek ;) Zdaj vas pa čakam, študentje - vsak, ki naredi izpit, naj se pohvali :mrgreen:
Odgovori