Prenova ...
Re: Prenova ...
Se bo vrnila, obljubim, nekaj časa nam še dajte, saj poleg prenove foruma urejamo tudi takšne stvari, ki jih vi ne vidite, so pa potrebne za normalno delovanje portala 
[quote="Mirko Zbačnik"]Namesto "Odgovori" kliknie na "Citiraj" prispevek, katerega želite citirati, in dodajte svoje besedilo.[/quote]
No da samo naredim preizkus ali res deluje.
No da samo naredim preizkus ali res deluje.
G. Mirko vidite, da meni ne deluje tako kot vam. Naredila sem citat tako kot ste napisali, ampak pri meni se izpiše takole kot je zgoraj napisano.
Ne vem kaj je narobe.
Ne vem kaj je narobe.
bojča napisal/-a:G. Mirko vidite, da meni ne deluje tako kot vam. Naredila sem citat tako kot ste napisali, ampak pri meni se izpiše takole kot je zgoraj napisano.
Ne vem kaj je narobe.
Bojča, če želite, da se prikaže tako kot Mirku, ne smete imeti kljukice ob "onemogoči BBCode" (pod sporočilom) - to je koda, ki omogoča oblikovanje.
[quote="Nina"][quote="bojča"]G. Mirko vidite, da meni ne deluje tako kot vam. Naredila sem citat tako kot ste napisali, ampak pri meni se izpiše takole kot je zgoraj napisano.
Ne vem kaj je narobe.[/quote]
Bojča, če želite, da se prikaže tako kot Mirku, [b]ne smete[/b] imeti kljukice ob "onemogoči BBCode" (pod sporočilom) - to je koda, ki omogoča oblikovanje.[/quote]
Hvala Nina, sedaj upam, da bo vse ok. Lep dan še naprej.
Ne vem kaj je narobe.[/quote]
Bojča, če želite, da se prikaže tako kot Mirku, [b]ne smete[/b] imeti kljukice ob "onemogoči BBCode" (pod sporočilom) - to je koda, ki omogoča oblikovanje.[/quote]
Hvala Nina, sedaj upam, da bo vse ok. Lep dan še naprej.
Hmmm, bojča, ali ste si mogoče v svojem profilu nastavili, da nimate vklopljene BBCode?
Nina kje to nastavim? Mi lahko pomagate glede nastavitev v profilu.
Ja sedaj pa res upam, da je OK.Nina napisal/-a:Hmmm, bojča, ali ste si mogoče v svojem profilu nastavili, da nimate vklopljene BBCode?
No končno mi je uspelo
Svoj profil urejate tako, da kliknete na povezavo "moja nadzorna plošča" - notri imate cel kup zavihkov, v katerih določate svoje nastavitve. Na zavihku "Nastavitve foruma" nastavljate tudi izgled foruma.
bojča napisal/-a:Ja sedaj pa res upam, da je OK.Nina napisal/-a:Hmmm, bojča, ali ste si mogoče v svojem profilu nastavili, da nimate vklopljene BBCode?
No končno mi je uspelo
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Sedaj je pa tudi meni jasno.Nina napisal/-a:....da nimate vklopljene BBCode?
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

V pošiljanju ZS pa se ne da priponke pripet???
lp
lp
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)