Kako rešiti situacijo, če dobavitelj noče prejeti računov?

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

mansu1
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ptuj

Odgovor Napisal/-a mansu1 »

Naty73 napisal/-a:meni pa ni jasno, zakaj v to, da vam kupec ne sprejme in plača računa, vpletate DURS????
Iz vprašanaj "kako kupcu vročiti račun" se je razvila debata, ki je niti tisti, ki je zastavil vprašanje več ne šteka. :twisted: Mislim ,da je izgubil nit pogovora,ali kako se že reče.. :wink:
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
miha10
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a miha10 »

Dobila sem vse informacije. Moderator je dal najboljši odgovor. Oddati je treba vlogo za plačilo PO realizaciji. To velja še posebej za mala podjetja.
adut
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a adut »

:? :?:
starči
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a starči »

V cirkusu velja pravilo, da se mora kljub nezgodi nastopajočega predstava nadaljevati.

Naša klepetalnica je večinoma resna in poučna, a kakšna tema le uide z vajeti. Tako se je tudi ta navzlic dramatičnim začetkom sprevrgla v varietejsko točko, v kateri je glavna nastopajoča po nekaj nerodnih preprijemih padla s trapeza. Sicer je dvakrat zaukazala konec točke, a jo vseeno nadaljevala. Ker so ji popustile moči, je nadaljevanje na
nas preostalih cirkusantih, kajti "show must go on!"

Očitno imajo na faksu vaje iz poslovanja ( nekakšen Monopoli) ali bi morala napisati seminarsko, pa si je hotela pomagati z nami. Žal ni tega povedala takoj, ker bi šel cel pogovor drugače, ampak je naložila o pošti, milijonskih poslih, finančni policiji...

Jaz bom prispeval za nadaljevanje točke samo o slednjem. Če št. 10 v njenem nadimku namiguje na njeno povprečno oceno, potem je presenetljivo, da ne ve, da finančnih policij prav nič ne brigajo odnosi med poslovneži, ampak samo polna malha države.

lp

PS Sprejemam vsako utemeljeno kritiko zaradi mojega pisanja, samo prej preberite celo diskusijo.
Za razliko od Golobiča se bom sam nemudoma odstranil, če bo tako sklenil ljudski glas.
slovan
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a slovan »

starči napisal/-a: PS Sprejemam vsako utemeljeno kritiko zaradi mojega pisanja, samo prej preberite celo diskusijo.
Za razliko od Golobiča se bom sam nemudoma odstranil, če bo tako sklenil ljudski glas.
Če analiziram besedo šikaniranje, ki je namerno povzročanje neprijetnosti, nevšečnosti nekomu, potem lahko ugotovim, da iz vaših odgovorov tega ni zaslediti. Če nasprotna stran ni sposobna sprejeti konstruktivne kritike, je problem na njeni strani in ne na strani vas, ki ste se samo spraševali, kako lahko nekdo posluje s tako velikimi številkami in nima osnovnega podjetniškega znanja.
Zakaj pa bi se odstranili? Ker nekomu ni bilo všeč vaše strokovno mnenje? Nikar.

lp
febo

Odgovor Napisal/-a febo »

starči napisal/-a: PS Sprejemam vsako utemeljeno kritiko zaradi mojega pisanja, samo prej preberite celo diskusijo.
Starči, še en glas za Vas. Če bi se Miha potrudil in pomagal tolikom neznanim ljudem, kot ste to Vi, bi mogoče bil manj zagrenjen. Ampak, on ima druge skrbi. Kako se že pošlje pošta?

LP :sklovn: :sklovn: :sklovn:
Naty73
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana okolica

Odgovor Napisal/-a Naty73 »

Nikakor se odstraniti, ampak ostati tukaj!!!! Zaradi dobrih odgovorov, pa tudi zaradi dobre volje, ki jo vedno pokažete.
Naty

Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
adut
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a adut »

Strinjam se s predhodniki. Starči, ne se odstranjevat!
Mirjana
mansu1
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ptuj

Odgovor Napisal/-a mansu1 »

Seveda se pridružujem vsem ostalim, Starči, ostanete z nami ! :)
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
bojča
Računovodja
Računovodja
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a bojča »

Tudi jaz se pridružujem ostalim.
Starči seveda ostaja z nami!

Lp :wink:
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

miha10 napisal/-a: Upam, da administratorji preprečujejo šikaniranje.
miha10, na tem forumu administratorji le redko posegamo v komunikacijo med uporabniki. Sama šikaniranja nisem zasledila in ga posledično ne bom preprečevala.

Upam pa, da se starči ne bo odstranil s foruma, saj so mnogi njegovi odgovori dragoceni za sodelujoče na forumu.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Upam, da se zaradi tega res ne bo odstranil, ker ni potrebe. :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori