oddih

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
KANARČEK
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Re: oddih

Odgovor Napisal/-a KANARČEK »

Prav imate, Mirko.

Dopust si je treba vzeti, da si nabereš nove energije za nadaljnje delo.
Vem, da par let nazaj nisem šla na dopust in se mi je zdelo, da bom v jeseni in preko novega leta kar pregorela, kar nekaj mi je manjkalo in po premisleku sem ugotovila, da ravno teh 14 dni dopusta....
Tako, da ga prakticiramo vsako leto zadnji teden v juliju - prvi v avgustu in zadeva je rešena.

lp
lauren
Računovodski mojster
Računovodski mojster

Odgovor Napisal/-a lauren »

Mirko jaz se pa strinjam z vami: enkrat mi je en zelo uspešen poslovnež rekel: ko se najbolj mudi, se vsedi, popij kavico, zapri oči, pomisli na kaj lepega, zadihaj, in ko hektika in panika mineta, boš rešila zadevo 1 2 3 :D

lep oddih vsem, dopustniški in tisti mimogrede :D
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Oh koliko ponedeljkov je že od sredine julija in vsi so bili vroči.Hi, če imate priložnost, jih ignorirajte, se ob ponedeljkih odpravite vsaj popoldan na morje .. in tako se jim izogneš. Kar hitro je minilo to poletje, še kak skok do olabe in... Lahko rečem, da dolgo, vroče poletje še traja, zato ga izkoristite! Se vidimo na obali! 8)

PS.: Pa pozabite na morske pse, tisti, ki je bil v Sloveniji ni nevaren!
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Uf! Kako prijetno mrzlo in sončno jutro! Bi kar skočil ven..... pa zzzzeebbeee!
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Izkoristil sem prijetno mrzlo vreme, pričakoval sem bolj mrzlo jutro - zaradi megle je bilo le malce pod -20 - a sprehod je bil prijeten, osvežilen in zimsko-čudovit. Priporočam vam ga! :spomezik:
Mirko Slika
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Dopoldan sem si privošči en daljši sprehod po Bloški planoti; bilo je enkratno in dokaj zimsko. Ni pritiskal tak mraz kot pred dobrim tednom (-29), a lepo sem obnovil moči. Pač, enim je dano! 8) .

Privoščite si oddih vsaj med praziki - jaz si ga bom in upam, da bom skupaj z družinico prav lepo užival.
Mirko Slika
Odgovori