najprej črka m, pa potem u, pa potem c in na koncu h.
licenca za računovodjo
Moderator: Mirko Zbačnik
Ja, jaz sem že slišala za njih. Ko smo imeli prejšnje leto na GZS izpit za rač.-knjig. dela je bila ena kandidatka, ki se je pripravljala pri njih. Oseba XY je bila že četrtič na izpitu na GZS in je v glavnem jamrala, da niso zajeli vsega gradiva, ki so ga zahtevali na izpitu. Ko je videla naše skripte je pa še bolj javkala ... Kaj pa vem?! Morda še kakšno mnenje.
LP
LP
Za Tifanny in seveda ostale:
Predavanja na CPU-u so OK. Sedaj smo pri tretji temi-pravo. Obdelali smo že komuniciranje in delovna razmerja.Predavatelji so iz strokovnih krogov GZS. Na VI. stopnji pa naj bi bili zunanji,čeprav nam je ravno za pravo (g.Valič) dejal,da predava tudi na VI.stopnji.
Jaz sem to usposabljanje vzela ob predpostavki,da bom nekaj sigurno odnesla,ne pričakujem pa, da se bom naučila kakšno revolucionarno. Verjetno je bolj zanimivo za tiste, ki nimajo toliko podlage.Sama sem bila do lani zelo aktivna in z vsem na tekočem zato mi je že kar malo manjkalo teh računov.krogov.
Moram pa pripomniti, da nimam izkušenj s predavanji na Gei.
lp
Sonja
Predavanja na CPU-u so OK. Sedaj smo pri tretji temi-pravo. Obdelali smo že komuniciranje in delovna razmerja.Predavatelji so iz strokovnih krogov GZS. Na VI. stopnji pa naj bi bili zunanji,čeprav nam je ravno za pravo (g.Valič) dejal,da predava tudi na VI.stopnji.
Jaz sem to usposabljanje vzela ob predpostavki,da bom nekaj sigurno odnesla,ne pričakujem pa, da se bom naučila kakšno revolucionarno. Verjetno je bolj zanimivo za tiste, ki nimajo toliko podlage.Sama sem bila do lani zelo aktivna in z vsem na tekočem zato mi je že kar malo manjkalo teh računov.krogov.
Moram pa pripomniti, da nimam izkušenj s predavanji na Gei.
lp
Sonja
-
irenca
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Jaz bi pa vprašala malo drugače. Ali mi lahko kdo od vas priporoči kakšen dober tečaj računovodstva, ki bi baziral na praktičnih primerih (oz. izvajalca tečaja - upam, da to ne bo pomenilo reklame?!?) - takega, ki bi nekoga, ki tega ni študiral, pa ga vseeno zanima poslovanje, davki, računovodstvo (predvsem zaradi tega, ker ima s.p. - ima pa najetega računovodjo, da ne bo pomote
), naučil osnove, ga seznanil s tem, na kaj je treba biti pozoren, kako upravljati z dohodki, itd?
Prosila bi vas tudi za referenco za kakšno dobro knjigo o vodenju poslovanja za s.p. (enostavno knjigovodstvo)- torej, za nekoga, ki je začetnik, kot bi se učil abecede.
Hvala lepa!
SS
Prosila bi vas tudi za referenco za kakšno dobro knjigo o vodenju poslovanja za s.p. (enostavno knjigovodstvo)- torej, za nekoga, ki je začetnik, kot bi se učil abecede.
Hvala lepa!
SS
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
V imenu vseh se moram opravičiti, ker marsikdo bi lahko pomagal z nasveti, vendar ne smemo oglaševati. Vsak nasvet o izvajalcu in dobri knjigi je pa ravno to. Mislim pa, da se je stanje tu kar izboljšalo. Masovnih obiskov tečajev in s tem razvrednotenja, mislim, da ni več.
Lep pozdrav!
PS.: Administratorka Nina bi hitro posegla vmes, če bi odgovor dišal po reklami!
Mirko
Lep pozdrav!
PS.: Administratorka Nina bi hitro posegla vmes, če bi odgovor dišal po reklami!
Mirko
Saj ravno to! Sem opazila, da ste se mirno pogovarjali o GEA, pa še o nekaterih, sicer izobraževalnih institucijah, pa sem mislila, da ne bo problema glede reklame. Mi lahko, prosim, kdo odgovori na SSPrivat@gmail.com. Vam pošljem še kakšno povabilo za gmail account (upam, da to ni reklama
), če ga potrebujete!
Hvala in lep vikend!
SS
Hvala in lep vikend!
SS