AJPES, DURS
Moderator: Mirko Zbačnik
AJPES, DURS
Kaj je potrebno oddati? Katera poročila?
Priloge, ki jih oddajamo durs-u so vedno sestavni del obračuna. Meni se je to zdelo logično, zato nisem dvakrat poudarjala (enkrat mi je bilo dovolj)
Torej se dopolnjujem:
pod davčne izkaze razumem
a) DDPO + priloge / za pravne osebe
b) davčni obračun + priloge / za fiz.os.,ki opravljajo dejavnost
UL 21/27.2.2006:
Davčni obračun akontacije dohodnine od dohodka, doseženega z opravljanjem dejavnosti za obdobje od...do...
str.2235:
Sestavni del obračuna so naslednje priloge:
...
...
IZJAVA:
Izjavljam, da ne prilagam podatkov, ki so navedeni kot Priloga 3 in Priloga 4, ker so bili podatki predloženi Agenciji Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve.
Jaz razumem, da se priloga 3 (podatki iz bilance stanja) in priloga 4 (podatki iz izkaza poslovnega izida) ne oddajata, če v obračunu odkljukaš izjavo.
0% preverjeno, ker nisem nikjer preverjala
Torej se dopolnjujem:
pod davčne izkaze razumem
a) DDPO + priloge / za pravne osebe
b) davčni obračun + priloge / za fiz.os.,ki opravljajo dejavnost
UL 21/27.2.2006:
Davčni obračun akontacije dohodnine od dohodka, doseženega z opravljanjem dejavnosti za obdobje od...do...
str.2235:
Sestavni del obračuna so naslednje priloge:
...
...
IZJAVA:
Izjavljam, da ne prilagam podatkov, ki so navedeni kot Priloga 3 in Priloga 4, ker so bili podatki predloženi Agenciji Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve.
Jaz razumem, da se priloga 3 (podatki iz bilance stanja) in priloga 4 (podatki iz izkaza poslovnega izida) ne oddajata, če v obračunu odkljukaš izjavo.
0% preverjeno, ker nisem nikjer preverjala
ALI JE KAJ NOVEGA?
Ali se oddajajo isti obrazci kot lani (PL 2004)?