Mesečni, tromesečni ddv?
Moderator: Mirko Zbačnik
Mesečni, tromesečni ddv?
Kakšen znesek je meja za mesečni obračun ddv? Prej smo bli mesečni, sedaj pa ni obrazca pa mislim, da smo verjetno pristali na 3-mesečnem obračunu?
-
MARJETICAVA
- Računovodja

No, kako si pa tole razlagate. Obrazec sem oddala 29.2.2008 (sprintan iz neta, ker ga iz DURS-a do takrat nisem prejela). Danes smo pa 7.3.2008 in glej ga šmenta , obrazec iz DURS-a po pošti za mesec januar 2008. Kakšen je njihov namen. Da jim pošljem naknadno original ali se tukaj kaže njihova ažurnost??? 
lp
Magda
Magda
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
DDV obrazec ste dolžni oddati kljub temu, da ga ne dobite, ker to ni razlog za neoddajo! Čeprav mislimo, da je prednatisnjen obrazec "zakon", to ravno ne bo držalo (ako mi je dejala referentka)
.
Sem ime pa primer, ko je zavezanka postala trimesečni zavenec (prej kot začetnik leto in pol enomesečni) ni prejela obrazca za januar. A to sem pričakoval, ker ni dosegala toliko prometa.
Sem ime pa primer, ko je zavezanka postala trimesečni zavenec (prej kot začetnik leto in pol enomesečni) ni prejela obrazca za januar. A to sem pričakoval, ker ni dosegala toliko prometa.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko