Digitalna povratnica
Moderator: Mirko Zbačnik
Digitalna povratnica
Kako se znajdete v "hieroglifih", ki so navedeni v povratnici, ko npr. oddate podatke v e-davkih? Ne vidim niti to, da je bil oddan obrazec ddv-o.Kako se odpre, da prideš do "normalnega" besedila?
Lepo vas pozdravljam.
Bodi zmeren na vseh področjih, tudi v zmernosti. Oskar Wilde
Ko se obrazec odda, se vam izpiše "Obrazec je uspešno oddan". Digitalne povratnice si sprintane shranjujte in ne skrbite o teh hieroglifih. Takšna je pač ta povratnica. Priporočam pa, da si oddan obrazec date v pdf in si ga shranite ali sprintate.
Na prvi strani e-davki imate vidne zadnje tri oddane obrazce. V kolikor želite arhiv še za nazaj, kliknete na arhiv in vnesete podatke, ki jih iščete (po datumu ali vrsti obrazcu). Če kliknete na obrazec boste v levem zgornjem kotu videli kdaj je bil oddan.
lep pozdrav
Na prvi strani e-davki imate vidne zadnje tri oddane obrazce. V kolikor želite arhiv še za nazaj, kliknete na arhiv in vnesete podatke, ki jih iščete (po datumu ali vrsti obrazcu). Če kliknete na obrazec boste v levem zgornjem kotu videli kdaj je bil oddan.
lep pozdrav
Hvala vam Mate2 za pametno svetovanje. Preveč poglabljanja v podrobnosti se res ne splača. Taka je povratnica in konec. Ampak jaz sem res v začetku celo mislila, da se mi je računalnik pokvaril, predvsem zaradi "zvoka" pri shratnitvi le-tega, ha.
Lepo vas pozdravljam.