v zadnjem Žurnalu je bil članek na temo varovanja otrok. zbodlo me je predvsem to, da si lahko vsak registrira dejavnost za varovanje otrok in ni nobenih omejitev. sama sem v dvomu, da je to kar tako enostavno;
zadeva me resno zanima, ker se ena moja prijateljica zanima za tovrstno delo; ima sicer s.p., vendar doregistracija verjetno ne bi bila problem; ker iz svoje trenutne registracije žal nima nobenih prihodkov, bi se začela ukvarjati z varovanjem otrok - izkušnje ima zgolj z vzogojo lastnih otrok.
ker fovšija sosedov svoje dela in ne bi želela imeti problemov z nobenimi inšpekcijami, jo zanima, če kdorkoli od vas pozna to problematiko in ve ali mora imeti za varovanje na svojem domu opravljene kakršnekoli preglede, da bi ji odobrili to dejavnost? - ali pa enostavno ne potrebuješ nobene odobritve od nobene inštitucije, da lahko varuješ na svojem lastnem domu otroke (razen tega, da imaš registrirano dejavnost)
varovanje otrok na lastnem domu
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: varovanje otrok na lastnem domu
Mogoče bi vam zadevo znali pojasniti na vaši območni OZ, katera tudi izdaja obrtna dovoljenja
LP
LP
ali mislite, da je potrebno za tovrstno dejavnost imeti tudi obrtno dovoljenje?
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodki ... 1&sid=1297 Ne vem, če je to res TO....
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Mirko super!