Mirko ne razumem vsega vašega odgovora, napišite mi prosim konkretni primer kaj pomeni povišanje in kje se dobi znesek, vam navedem primer nprl imamo neto plačo 235.ooo , računam minulo delo in to je žje v teh 235.ooo, drugega ni je prehrana in prevoz in ta kznesek ostaja se pravi ta neto ostaja iz meseca v mesec enak, ne glede število ur in povišanje.
Torej tudi ostali prosim vas odgovorite mi, kaj in kako povišati, na forumu nisem tega našla. in če delamo prav.
dodatno
Moderator: Mirko Zbačnik
Najprej prošnja: Prosim, ne odpirajte nove teme s podobno vsebino oz nadaljevanje istega. Težko je slediti.
Vse podlage je že Mirko navedel. Najbolj pomembna zadeva je ta, da <b>ne smete </b>imeti definirane <b>neto plače </b>.Vzemite si čas in prečitajte nekaj že odprtih tem in boste našli vse odgovore za katere smo ostali porabili kar nekaj časa.
Moje zadnje pojasnilo-priporočilo v drugi temi je vsekakor odgovor na nekaj vaših vprašanj.
Izluščite najbolj nerazumjivo in nujno, pa bomo poskusili odgovoriti.
LP
Vse podlage je že Mirko navedel. Najbolj pomembna zadeva je ta, da <b>ne smete </b>imeti definirane <b>neto plače </b>.Vzemite si čas in prečitajte nekaj že odprtih tem in boste našli vse odgovore za katere smo ostali porabili kar nekaj časa.
Moje zadnje pojasnilo-priporočilo v drugi temi je vsekakor odgovor na nekaj vaših vprašanj.
Izluščite najbolj nerazumjivo in nujno, pa bomo poskusili odgovoriti.
LP