POTNI NALOGI

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Evička
Nov član
Nov član

POTNI NALOGI

Odgovor Napisal/-a Evička »

Pozdravljeni!

Zanima me, če se lahko potni nalogi za vsakega zaposlenega posebaj številčijo?

Hvala in lp
ana179
Računovodja
Računovodja

Re: POTNI NALOGI

Odgovor Napisal/-a ana179 »

mi imamo za vsakega zaposlenega posebej zaporedje
uni
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a uni »

Mislim,da mora biti skupno številčenje za vse zaposlene.da je celo nekdo pisal pred??dolgo časa tako na tem forumu-nisem pa sigurna.
anka
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a anka »

Najboljše je , da se za vsakega zaposlenega posebej številčijo, vlagajo pa se v fascikle po imenih. Tudi pri zapiranju je potem lažje.

LP
mincek
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a mincek »

Nikjer ne piše, da bi se morali potni nalogi številčiti po enem številčenju za vse zaposlene (bi bila taka zahteva tudi malo nelogična, saj ni nujno, da potne naloge izdaja ena oseba, lahko je več oddelkov, dislocirane enote,...). Redosled mora biti, a smiselno ga določite sami.
Mincek
Evička
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a Evička »

Hvala za odgovore. :D
Tudi meni se zdi po eni strani logično, da se to sme. Tudi če bi imel vsak zaposlen svoj blok potnih nalogov za pisat, bi tudi imel vsak svoje številčenje. Vseeno več glav več ve! :palca:
Slo5
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a Slo5 »

Mi smo majhna firma, pa se mi zdi včasih, da bi bilo najbolje, da bi vsakemu dala svoj blok :). Ampak dobra praksa je, da se potni nalogi številčijo po zaporedju. Je pa seveda kdaj to neizvedljivo. Tako, da najbolje, da se to opredeli v aktih družbe in se potem enega reda drži.
ana179
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a ana179 »

mene pa zanima, ali je potrebno pisat potne naloge za delavce, ki se s službenim tovornim vozilom (kombijem) vozijo na kratke relacije po Slo ( npr. po material )- ker v tem primeru jim ne pripada kilometrina pa dnevnica tudi ne, če gre samo za eno uro.

mi do sedaj nismo pisali pot. nalogov za takšne poti pa tudi evidence kilometrov ne vodimo za kombija, ker je tovorno vozilo.

:|
Slo5
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a Slo5 »

Za vsako službeno pot je treba napisat potni nalog. Je tudi garancija delavcu, če slučajno pride do nesreče, da je bil na službeni poti.
Odgovori