Ali mi kdo lahko pove kje lahko preberem kolikokrt se lahko podaljša pogodba o zaposlitvi?
V podjetju imamo primer, ko je delavka bila sedaj zaposlena za določen čas 6 meecev, sedaj ji je direktor podaljšal še za 3 mesece.
Saj jo potrebujemo za delo ampak banka nam stoji za vratom ker imamo kredite in si ne moremo privoščiti za vzamemo še koga za nedoločen čas.
Podaljševanje pogodbe o zaposlitvi
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Re: Podaljševanje pogodbe o zaposlitvi
Ni važno število podaljšan z vsebinsko enakimi pogodbami, pač pa skupen čas trajanja, pri čemer se čas prkinitev do treh mesecev ne šteje za prekinitev. Ta d9ba ue dve oet8l
Vse piše v ZDR http://www.racunovodja.com/clanki.asp?clanek=2549
Vse piše v ZDR http://www.racunovodja.com/clanki.asp?clanek=2549
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

G. Mirko verjamem da je to znano že kar nekaj časa vendar imamo sedaj takšen primer prvič.
Ponavadi so se v našem podjetju sklepale pogodbe najprej za 6 mesecev in potem kar za nedoločen čas.
Torej če sem prav prebrala v tej prilogi, ki ste mijo poslali se lahko podaljšuje zaposlitev za določen čas do trajanja 2 let, potem moraš delavca avtomatsko zaposliti za nedoločen čas.
Mi lahko samo potrdite ali imam prav?
Hvala že v naprej.
Ponavadi so se v našem podjetju sklepale pogodbe najprej za 6 mesecev in potem kar za nedoločen čas.
Torej če sem prav prebrala v tej prilogi, ki ste mijo poslali se lahko podaljšuje zaposlitev za določen čas do trajanja 2 let, potem moraš delavca avtomatsko zaposliti za nedoločen čas.
Hvala že v naprej.
Prav imate.
Saj to je Mirko skušal že zgoraj zapisati, pa se je nekoliko zatipkalbojča napisal/-a:G. Mirko verjamem da je to znano že kar nekaj časa vendar imamo sedaj takšen primer prvič.
Hvala že v naprej.
Si bom drznila "prevesti"
"Ta doba je dve leti"Mirko Zbačnik napisal/-a:Ta d9ba ue dve oet8l
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Da, doba je dve leti. Še so leta 2010 (vsaj mislim) je bilo za manjša podjetja do 10 zaposlenih tri leta.
Tako je slepo tipkanje na slepo, roka kar kam zaide.
- Lepo ste dešifrirali.
Tako je slepo tipkanje na slepo, roka kar kam zaide.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Ni problema, samo da smo rešili problem.
Hvala vsem za informacijo.
Hvala vsem za informacijo.