IZOBRAŽEVANJE

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
piceta
Novinec
Novinec

IZOBRAŽEVANJE

Odgovor Napisal/-a piceta »

Prosim za nasvet, kam naj pošljemo na izobraževanje študentko, ki ji manjka en izpit in diploma višje poslovno komercialne šole, da bo čim bolje in čim prej obvladala vodenje poslovnih knjig po sistemu dvostavnega knjigovodstva za s.p.. Mogoče ima kdo konkretno ponudbo?
Sicer vem da nekateri nudijo nekaj urne tečaje, vendar iz lastnih izkušenj vem, da to niti približno ni to ali pa sem jaz bila v takšnem, da sem dobila slab vtis.
Lep dan
Picetka
Gorazd
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec
Kraj: Ptuj, Maribor, Slovenija
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Gorazd »

Mislim, da nekatere ljudske univerze ponujajo tovrstno izobraževanje kot pripravo na opravljanje izpita na GZS. Stane pa tam okrog 220.000,00 sit. Pozanimate se lahko pri vaši pristojni ljudski univerzi. Lep pozdrav!

Gorazd
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Pred leti sem tudi sam obiskoval enoletno izobraževanje. Izvajanje je sicer bilo kar na zadovoljivem nivoju, motilo me je le "blagi" kriterji na izpitih. Ker moj namen obiskovanja izobraževanja ni bil le papir, temveč znanje, sem tega tudi dobil. Lahko si opravil izpite in dobil "papir", znanja lahko pa tudi ne. Izobraževalni center (ki ga namenoma ne navajam, mogoče sem le "padel" v tako obdobje), kot sem razbral iz razgovorov za službo, ni imel nobene teže pri morebitnih delodajalcih. Zato premislite, sedaj šteje le potrditev na GZS.

Veliko sreče!

Mirko
Odgovori