Ali kdo uporablja *****? Ne delam reklame ampak dejansko sem v škripcih. Program moram spoznati, da bom lahko stranki knjižila podatke. Zanima me samo način dela v programu. Prejete in izdane račune vejretno knjižiš kar pod ročni vnos teh računov, kako jih preneseš v GK? Banko, balagajno... pa verjetno kar pod knjižbe. Prosim za pomoč, NUJNO!!!!
NAJLEPŠA HVALA, NINA!
nina.zadnik@siol.net
Rač.program-NUJNO
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Nina0, forum ima zaščito, tako da imena programov prekrije z zvezdicami.
Program verjetno že imate in morali bi imeti tudi navodila. Poskušajte jih dobiti pri ponudniku programa, če jih nimate.
P.S.: Jaz si v takih primerih pomagam tako, da kar poiskusim, nato pa dogodek izbrišem. Včasih pa si pomagam tako, da arhiviram podatke pret "poskusom" in po "poslkusu" arhiv aktivirim (ga "prekopiram" nazaj). Seveda, morate biti tu previdni, da česa ne povozite.
Mirko
Program verjetno že imate in morali bi imeti tudi navodila. Poskušajte jih dobiti pri ponudniku programa, če jih nimate.
P.S.: Jaz si v takih primerih pomagam tako, da kar poiskusim, nato pa dogodek izbrišem. Včasih pa si pomagam tako, da arhiviram podatke pret "poskusom" in po "poslkusu" arhiv aktivirim (ga "prekopiram" nazaj). Seveda, morate biti tu previdni, da česa ne povozite.
Mirko
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko