obrazec za regres za leto 2007

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
valerym
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec
Kraj: Slovenia

obrazec za regres za leto 2007

Odgovor Napisal/-a valerym »

Pozdravljeni!

Prosim za pomoč!

Iz davčne me je klicala referenteka za za enega delavca za mojo stranko nimajo bremenitev in ne plačilnih list za regres za leto 2007 v kontrolnih podatkih pa je zajet saj je bil tudi izplačan in je tudi v stroških za leto 2007.
Jaz sem začela delati za to stranko lani oktobra. Dokumentacijo pa smo iz bivšega računovodstva dobili z veliko težavo šele konec februarja letos.
Podatke za izplačila delavcev za kontrolne podatke pa so izpisali 30.1.2008 tako, da smo lahko ujeli rok za oddajo in ni bilo časa in dokumentacije, da bi lahko izplačila dejansko preverili.

Referentka od mene zahtva naj ji dostavim plačilno listo za regres za leto 2007, da bodo lahko naredili bremenitve.

Zdaj pa me zanima na katerem obrazcu ji sploh naj to oddam?
Razmišljala sem že o plačilni listi, ki je objavljena na strani računovodja.com http://www.uradni-list.si/files/RS_-200 ... 7-0000.PDF ?

Prosim za pomoč?
:oops: Hvala
Valerija
20RUPELOD
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a 20RUPELOD »

Mislim, da bi bil sicer tudi ta obrazec dober. Drugače pa jaz z obrazcem ne kompliciram.
Važno, da so vsi podatki o izplačevalcu in o prejemniku kot na plačilni listi. potem pa samo bruto regres, davek in neto (če pa ima tako visok regres pa še obračun prispevkov) in to je to. Sploh ne kompliciram :wink:
Lep dan, Monika.
Odgovori