Digitalno potrdilo

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
zima13
Začetnik
Začetnik

Digitalno potrdilo

Odgovor Napisal/-a zima13 »

Pozdravljeni!

Na računalniku, kjer poslujemo z banko imamo halcom digitalno potrdilo. Imamo pa še dva računalnika, ki nimata digitalnega potrdila na njih pa je program za obračunavanje osebnih dohodkov. Ali je možno to digitalno potrdilo, ki ga že imamo uporabljati na več računalnikih (računalniki so v mreži), ali je potrebno za vsak računalnik pridobiti svoje dig.potrdilo?

lp
ZDENKA ŠKALER
Začetnik
Začetnik
Kraj: BREŽICE

Odgovor Napisal/-a ZDENKA ŠKALER »

pokličite banko na tisto številko za 24 urno pomoč pa vam bodo razložili, kako to naredite. jaz imam digitalno potrdilo inštalirano na treh računalnikih.

lp
SUMA
zima13
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a zima13 »

Nekdo mi je rekel, da naj pokličem na e-davke, nekdo računalničarje, zdaj pa še banko. Sem čist zmedena.
M...
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a M... »

Mislim da ne boste mogli digitalno potrdilo uporabljati. Razen če imate banko na treh računalnikih inštalirano. Digitalno potrdilo pa imate verjetno na kartici kar je prenosljivo.
zakladničarka
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenija

Odgovor Napisal/-a zakladničarka »

Res, digitalni podpis lahko uporabljate samo na "vašem" računalniku, kjer imate banko. Saj ne vidim problema, boste pa z vašega računalnika uvažali podatke iz plač v e-davke v kolikor na vašem računalniko imate program plač. No, saj jaz tako delam.lp
Odgovori