Prebrala sem Pojasnilo Ministrstva za finance: Navedba podatkov na računih, ki jih trgovcem izstavljajo tuji dobavitelji. Sedaj pa me zanima če mi lahko kdo pomaga, kje dobim za prebrati šesto direktivo EU?
Tuji dobavitelji mi ne navajajo nobene klavzule za kaj DDV niso obračunali (z izjemo enega iz Nemčije). Sedaj pa jih moram pobarati da mi klavzule pišejo, nisem pa še prebrala Šesto direktivo.
[8)]
Klavzula na računih EU
Moderator: Mirko Zbačnik
Lupus,
če mislite na članek od Erike Režek od 21.09.04; sem ga že prebrala. Naknadno (24.09.2004) je objavljeno pojasnilo Ministrstva za finance.
Sedaj me pa to bega, ker ne vem ali je prav, da vstopni DDV od računa na katerem je naša ID št:, ID št. dobavitelja, ter vsi drugi podatki razen klavzule poračunam ali ne.
Hvala,
če mislite na članek od Erike Režek od 21.09.04; sem ga že prebrala. Naknadno (24.09.2004) je objavljeno pojasnilo Ministrstva za finance.
Sedaj me pa to bega, ker ne vem ali je prav, da vstopni DDV od računa na katerem je naša ID št:, ID št. dobavitelja, ter vsi drugi podatki razen klavzule poračunam ali ne.
Hvala,