Pozdrav!
Zanima me kako je z zaračunavanjem računovodskih storitev.Po računovodski tarifi znaša minimalni pavšal za knjiženje v glavno knjigo za dvostavno knjigovodstvo do 110 knjižb 104 EUR. A to pomeni, da se lahko za vsako nadaljno vknjižbo v glavno knjigo zaračuna 0,94 EUR?
Hvala za odgovor.
Računovodska tarifa
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
-
febo
"Mogoče na tarifo vplivajo še nekateri drugi dejavniki, trg, tudi (ne)cenjenost našega dela..."
Mirko, za ceno smo si sami krivi, oz. krivi so posamezniki kateri v želji da po vsako ceno pridobijo stranko postavljajo nenormalno nizke cene. Primer, postavil sem ceno 110 eur in se je podjetnik vrnil in povedal da je dobil ponudbo za 60 eur. Jaz se za 60 eur ne pripognem, kaj šele da bi delal mesec dni. Njega sem nagnal, a gospa katera sedaj dela za 60 eur, ko pride čas bilanc klicari in sprašuje kako kaj narediti. Samo čakam da pokliče. Šla bo v vr... mater. Potem bo pisarila po teh straneh in spraševala ker ne ve in brezplačno bo "kupovala" znanje. Njeno delo pa ni vredno ni 10 eur. Samo, dopovej to stranki.
Zdaj sem že jezen, dobro da jutri grem na dopust.
LP

Mirko, za ceno smo si sami krivi, oz. krivi so posamezniki kateri v želji da po vsako ceno pridobijo stranko postavljajo nenormalno nizke cene. Primer, postavil sem ceno 110 eur in se je podjetnik vrnil in povedal da je dobil ponudbo za 60 eur. Jaz se za 60 eur ne pripognem, kaj šele da bi delal mesec dni. Njega sem nagnal, a gospa katera sedaj dela za 60 eur, ko pride čas bilanc klicari in sprašuje kako kaj narediti. Samo čakam da pokliče. Šla bo v vr... mater. Potem bo pisarila po teh straneh in spraševala ker ne ve in brezplačno bo "kupovala" znanje. Njeno delo pa ni vredno ni 10 eur. Samo, dopovej to stranki.
Zdaj sem že jezen, dobro da jutri grem na dopust.
LP
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt: