Kako popravim ddv, če sem račun dvakrat knjižila - ali samo doplačam razliko ker sem ddv dvakrat odbijala ali moram poslati popravek tudi na DURS
Hvala za čimprejšnji odgovor.
popravek ddv
Moderator: Mirko Zbačnik
Če boste kar tako plačali ne bodo vedeli kaj ste plačali in ne bodo imeli s čim zapirati. Vsekakor morate poslati popravek. Mogoče ima kdo idejo, da se ne pošlje popravek, ampak se zadeva uredi v tekočem mesecu......
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Odvisno od zneska in obdobja. Če je znesek majhen in gre za prejšnje obdobje ( d ani minilo že pol leta ) potem jaz tak račun popravim ( dam v knjige ) v obračunu za tekoče obdobje.
Če je znesek velik in/ali je minilo več kot mesec dni potem naredim samoprijavo in poravnam razliko in zamudne obresti.
Če je znesek velik in/ali je minilo več kot mesec dni potem naredim samoprijavo in poravnam razliko in zamudne obresti.