priča na sodišču

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
janjavrt
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

priča na sodišču

Odgovor Napisal/-a janjavrt »

Naš zaposlenec je pozvan kot priča na sodišče v neki privat zadevi. Vem, da mu pripada izredni dopust za ta dan. On prinese potrdilo od Sodišča, da je tam bil in na osnovi tega naj bi nam ta dan dopusta Sodišče refundiralo. Zanima me, če kdo ve, kje se dobi obrazec na vlogo refundacije in kam se to pošlje? Verjetno je tudi predpisan rok do katerega imamo pravico zahtevati refundacijo... Ali ima kdo kakšne izkušnje s tem?
Hvala za pomoč in lepo se imejte vsi!
:ploska:
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Mooče bo ta obrazec priča dobila kar na sodišču. Ko bo tam, naj povpraša. Verjetno ga bodo že oni povprašali o povračilu stroškov in refundaciji. Vsaj tako si jaz mislim.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Naty73
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana okolica

Odgovor Napisal/-a Naty73 »

Na sodišču vprašajo samo, če priča rabi potrdilo za službo.
Naty

Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Na njegove mesti bi jaz kar vprašal kaj potrebujejo. :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
sonjaz
Računovodja
Računovodja
Kraj: Savinjska

Odgovor Napisal/-a sonjaz »

Pred mesecem sem tudi jaz bila pozvana kot priča na sodišče v vezi s privat zadevo. Takrat dobiš povrnjene samo potne stroške, za odsotnost iz službe sem si vzela dopust, vendar me je sodnica vprašala s čim se ukvarjamo v našem podjetju, se pravi sem imela možnost nazaj v službo, od 7-10.30 pa sem dobila potrdilo za prisostnost na sodišču na podlagi katerega lahko zahtevamo refundacijo plače za te ure.

lp
Odgovori