ali lahko opomine rtv-ja..elektrike... knjizim pod stroske-kot da bi bili racuni. dobila sem informacijo da se v knjigo prejetih racunov lahko knjizijo LE RACUNI!
knjizenje opomina
Moderator: Mirko Zbačnik
knjizenje opomina
spostovani
ali lahko opomine rtv-ja..elektrike... knjizim pod stroske-kot da bi bili racuni. dobila sem informacijo da se v knjigo prejetih racunov lahko knjizijo LE RACUNI!
hm? HVALA.LP
Zivljenje je lepo! 
opomin NI račun, ker če pogledate tudi nima vseh sestavin ki jih mora imeti račun, tako da v DDV knjigo lahko vnašate le račune, saj se imenuje knjiga prejetih RAČUNOV in ne knjiga prejetih DOKUMENTOV.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
hm
hvala vsem za odg.toda sploh ne bom zahtevala kopije oz prepisa od rtv....opomin bom vlozila v zacetek fascikla v mapco...to je to. 
Zivljenje je lepo! 
Torej, če nimate računa na katerega se nanaša opomin, bi vam predlagala, da zahtevate kopijo, kot je napisal Starči. RTV bo od vas sigurno izterjal ta znesek + obresti. Jaz ne bi opomina ignorirala. Stvar bi razčistila in tako svetujem vam.
lp
lp
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
!
ja mogoce imate pa prav...samo sem mislila da s e nima smisla ubadati...gre namrec za majhen zensek 15 eur...se vidi da so tukaj gor "racunovodje" .)
pozdravcek
Zivljenje je lepo!