prosim za pomoč??
kaj lahko prokurist pri s.p. to naj bi bila hčerka naredi izpit za licenco, ker drugače sam nocilec s.p., je ne bo naredil??
in potem, je lahko plačan prokurist 1x letno npr.??
hvala za odgovor
tatjana
licenca za prevoze
Moderator: Mirko Zbačnik
čisto točnega odgovora vam ne bom znala dati, ampak poznam primer, ko lastnik oziroma nosilec s.p. nima licence, zato je za 4 ure pri sebi zaposlil osebo, ki to licenco ima, in je to baje dovolj za to podjetje (???). Verjetno boste morali vprašati kar tiste, ki te licence podeljujejo, ker kolikro vem so kar zoprni.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
naty73 hvala za odgovor.
res je, malo so zoprni.
poznam primer d.o.o, pri katerem ima licenco samo direktorica, soferji je nimajo, ker je kar drag izpit in še vprašanje, če ga bo opravil???
bistvo licence je, da je res, da mora biti nekdo zaposlen, samo ne vem če je prokurist dovolj?
če se kdo spozna, naj mi prosim pomaga
hvala lepa
tatjana
res je, malo so zoprni.
poznam primer d.o.o, pri katerem ima licenco samo direktorica, soferji je nimajo, ker je kar drag izpit in še vprašanje, če ga bo opravil???
bistvo licence je, da je res, da mora biti nekdo zaposlen, samo ne vem če je prokurist dovolj?
hvala lepa
tatjana
če prokurist ni zaposlen ni dovolj. dovolj je, da jo ima ena oseba, ki je zaposlena. ni potrebe, da jo imajo vsi delavci. če pa je tovorno vozilo do3,5t pa itak ne potrebujete licence.tatjanaa napisal/-a:naty73 hvala za odgovor.
res je, malo so zoprni.
hvala lepa
tatjana