Zdravo!
Pri bivšem delodajalcu sem bila zaposlena do konca septembra letošnje leto. Zdaj slišim, da so dobili trinajsto plačo. Zanima me, ali tudi meni pripada sorazmeren del, torej 9/12? Naj še povem, da imajo bivši sodelavci na plačilni listi zapisano - stimulacija - in ne trinajsta plača.
Lp in hvala za odgovor!
Trinajsta plača
Moderator: Mirko Zbačnik
Vse je odvisno od vaših internih pravil.
Pri nas smo decembra tudi dobili stimulacijo kot neko božičnico, razdelili smo jo tistim, ki so na dan izplačila še bili pri nas zaposleni.
Seveda je vse v internih pravilih.
Ker stvar je v tem: kako vam bi lahko v decembru obračunali plačo, če niste pri njih zaposleni? Ker stimuaclija gre v obračun plače.
Pri nas smo decembra tudi dobili stimulacijo kot neko božičnico, razdelili smo jo tistim, ki so na dan izplačila še bili pri nas zaposleni.
Seveda je vse v internih pravilih.
Ker stvar je v tem: kako vam bi lahko v decembru obračunali plačo, če niste pri njih zaposleni? Ker stimuaclija gre v obračun plače.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)