Mogoče malo komplicirano pišem, ampak zanima me naslednje. Kaj je s tem saldom? Kako se naredi zdaj ob zaključku leta?? Ker na dan 1.1.2009 bo samo otvoritev tega, kar bomo še dolgovali po obračunu, ki ga bomo naredili do marca. Upam, da nisem preveč zmedeno napisala. Prosim, če mi lahko kdo to malo razloži.
davek od dohodka
Moderator: Mirko Zbačnik
davek od dohodka
Davek od dohodka je na dan 31.12.2007 npr. 3200,00. To je bilo poknjiženo na dan 1.1.2008. Plačilo je bilo aprila. Torej je saldo 0. Izračuanna je bila akontacija za 2008, ki se vsak mesec plačevala in knjižila na kto 264.Tukaj je zdaj saldo v breme.
Mogoče malo komplicirano pišem, ampak zanima me naslednje. Kaj je s tem saldom? Kako se naredi zdaj ob zaključku leta?? Ker na dan 1.1.2009 bo samo otvoritev tega, kar bomo še dolgovali po obračunu, ki ga bomo naredili do marca. Upam, da nisem preveč zmedeno napisala. Prosim, če mi lahko kdo to malo razloži.
lp
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)