usposabljanje za računov. -knjig.dela na GZ
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Z izpitom na GZ bo res lažje pridobiti službo, z mojim pa niti ne. Zaradi množičnega navala (pošiljanja kokar koli.. ) je bilo razvrednotena kvaliteta in ime centra.
Mogoče se križava z odgovori, link vprašanj in nekaj ostalega glejte v predhodnih odgovorih.
PS.: Ponovno sem jih prekopiral, jih je 26 strani (malo raztegnjenih)
Mirko
Mogoče se križava z odgovori, link vprašanj in nekaj ostalega glejte v predhodnih odgovorih.
PS.: Ponovno sem jih prekopiral, jih je 26 strani (malo raztegnjenih)
Mirko
Tibaut
Teh vprašanj je kar precej iz: Osnove računovodstva
Bilanciranje
Davki in davčni vidiki
Poslovnih financ
Ekonomike poslovnega sistema
Poslovne finance
Iz vsakega predmeta dobiš po pet vprašanj in praktično nalogo katero treba rešiti in jo pozneje ustno zagovarjati.
Teh vprašanj je kar za eno skripto sicer se med sabo prepletajo ali pa so postavljena na rarlične načine.
Mislim, da je danes sigurno povdarek na izobrazbi in usposobljenosti za neko delo in tako lažje dobiš zaposlitev.
Fibos
Teh vprašanj je kar precej iz: Osnove računovodstva
Bilanciranje
Davki in davčni vidiki
Poslovnih financ
Ekonomike poslovnega sistema
Poslovne finance
Iz vsakega predmeta dobiš po pet vprašanj in praktično nalogo katero treba rešiti in jo pozneje ustno zagovarjati.
Teh vprašanj je kar za eno skripto sicer se med sabo prepletajo ali pa so postavljena na rarlične načine.
Mislim, da je danes sigurno povdarek na izobrazbi in usposobljenosti za neko delo in tako lažje dobiš zaposlitev.
Fibos
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Tibavt, prosim, kliknite na ta link: http://www.gzs.si/Nivo3.asp?ID=1279 , ki sem ga sicer že posredoval včeraj
.
Mirko
Mirko
Stunt48a ozir. Fibus in ostali mi lahko pošljete vprašanja izpitna na naslov tibautdominika@hotmail.com