DDV - če zamudiš z oddajo
Moderator: Mirko Zbačnik
DDV - če zamudiš z oddajo
Ker je potrebno oddati DDV tudi za s.p. elektronsko, s.p. pa je včeraj oddal zunanje pooblastilo (danes ga dobijo na DURS v LJ) pa ne vem če bo pooblastilo že delalo, me zanima kaj se zgodi, če ne odda DDV do konca meseca ampak kakšen dan kasneje? Oziroma ali se ga lahko odda kako drugače?
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Jaz sem za stranko poslal obraec že 22. januarja, gre za novo stranko. Jutri (29.) bom skušal dobiti referenta(ko) in se dogovoriti. Če mi ne bo uspelo, bom skušal "vspostaviti" stik naslednji teden. Najprej moram ugotoviti ko je ta oseba...
Upam pa, da bodo v tem prehodnem obdobju tolerantni.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Celo leto so nas opozarjali; a ker sem imel pri strankah, ki so DV zavezanci to urejeno, To je pa nova stranka... kriv sem. 
Končno sem oddal kar po faxu... (zakonu je zadoščeno, oddano (elektronsko) - pravočasno
). Hvala referentki!
Končno sem oddal kar po faxu... (zakonu je zadoščeno, oddano (elektronsko) - pravočasno
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
S.p. se lahko v edavke prijavi s poptrdilom za fizično osebo. Kje potem vidiš, da zunanje pooblastilo aktivirano? Če grem pod pooblastila in pritisnem zunanja pooblastila in nato davčno številko, mi napiše da ni zunanjih pooblastil, če pa napišem še emšo mi izpiše fizično osebo in nič ne piše da je sp?!