Edavki

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
meja77
Novinec
Novinec
Kraj: LJUBLJANA OKOLICA

Edavki

Odgovor Napisal/-a meja77 »

Pozdravljeni!

V ponedeljek sem poslal pooblastilo na DURS, vendar pooblastilo še ni aktivirano na edavkih. Kaj mi predlagate, kako naj oddam DDV obrazec?

Hvala za odgovor!

Meja
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Pokličite na DURS, če veste, kdo je referent bo lažje. Jaz sem oddal za neko tranko pooblastilo 23. 1, a je ravno danes aktivirano. Tik pred tem sem v dogovoru z referentko oddal po faksu.

Malce več dela imajo z vnašanjem pooblastil in prihaja do zamikov pri aktiviranju. Baje so nas obveščali pravočasno; poglejte na rumeno kuvertno, jaz imam zadnjo za november, kjer lepo piše, da je to zadnja DDV napoved pred elektronsko in da naj se podvizamo.

A kaj hočemo, tu je vedno kaj pisalo in da je sedaj kaj drugače, nismo bili pozorni.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
meja77
Novinec
Novinec
Kraj: LJUBLJANA OKOLICA

Odgovor Napisal/-a meja77 »

Kaj čem...ne vem kdo je naš referent, pa tudi nobenega ne dobim danes...sem klical tudi na št. pomoči na edavke, pa čakal po 20 min na vezi, pa non stop zasedeno, pa klical na DURS pa se noben ni javil...tako da premišljujem da bi poslal kar po pošti, ko pa bo aktivirano pooblastilo pa oddam še preko edavkov...vsaj ne bodo mogli reči, da sem zamudil z oddajo DDV obrazca.

LP, Meja
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Kontakte dobite na spletni strani DURS-a, sicer je št. 01 396-30-00. Naprej pa gre včasih težje. Če že "sodeljuejte" s katero od referent je lažje. Najprej pa morate izvedet, kdo je.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori