Ali je že kdo poskušal oddati ta obrazec po e-davkih???
Meni namreč javlja napako Napaka pri pridobitvi podatkov o povprečni in minimalni plači. Pa ne vem, v čem je finta
lp
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
Sama sem oddala obrazec brez težav.
V polje 110 sem vnesla podatek PP (povprečna bruto plača-v mojem primeru 60% PP = 930,17), vse ostalo se je v obrazec vpisalo samodejno. Preverila sem zneske z objavljenimi in vse je bilo ok.
Kako pa obrazec izpolniš v primeru, da imaš bolniško nad 30 dni? Ali moraš vpisati pod datum prvi dan zadržanosti. Kolegica ima bolniško nad 30 dni, vendar polovico časa dela, polovico pa je na bolniški in ji nikakor ne vzame podatkov.
Prosim za čim prejšnjo pomoč.
LP
Kje v edavkih najdem ta - OPSVZ obrazec. Do zdaj sem DDV-O že vlagala prek edavkov pa nisem imela težav zdaj pa niti obrazca ne najdem.
Mi lahko kdo prosim napiše kje se ta obrazec nahaja?
Obveščamo Vas, da program napačno izračunava ure zadržanosti (bolniške) za mesec januar (Zadržanost za polni/krajši delovni čas) v primeru, da je prvi dan zadržanosti med 20.11.2008 in 31.12.2008 in da je razlog zadržanosti med 1 in 5.
Zato naprošamo vse zavezance, ki ste imeli v tem obdobju prvi dan zadržanosti, da do 13.2.2009 ne oddate OPSVZ dokumenta.
Mene pa zanima glede izpolnjevanja obrazca sledeče.
Pod 002 Razlog so podane tri možnosti "prazno polje", "prijava", "odjava"
Kakšna je prava izbira in kaj naj bi ta razlog pomenil?