opis/name potovanja pri potnih nalogih

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
e_1
Začetnik
Začetnik

opis/name potovanja pri potnih nalogih

Odgovor Napisal/-a e_1 »

Imam d.o.o. registriran v NM, sodelujem s firmo iz LJ. Skupaj razvijamo precej obsežen portal, imamo pogodbo o sodelovanju. Sprva sem bil v svoji firmi kot prokurist, zadnje mesece sem zaposlen.

V teh 11 mesecih se je nabralo ogromno potnih nalogov (skoraj vsak dan iz NM v LJ, kjer je potekal razvoj portala skupaj z ekipo programerjev).

A morajo na potnih nalogih za vsak dan pisati naloge oz. namen ali je dovolj da napišem pri vsakem dnevu recimo "Skupen razvoj portala z ekipo programerjev".

Hvala
Naty73
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ljubljana okolica

Odgovor Napisal/-a Naty73 »

Če bi vam citirala računovodske standarde, bi nekako takole pisalo, da mora biti listina verodostojna, to pa pomeni, da lahko oseba, ki ni sodelovala pri poslovnem dogodku, iz listine razbere poslovni dogodek itd itd.....glede na to, da je potnih nalogov toliko, bi jaz na vašem mestu malce bolj podrobno napisala, kaj ste tisti dan delali....nikjer pa to ne piše, bo pa sigurno bolj verodostojno za inšpektorja.
Naty

Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Odgovori