davčni obračun za društva - do kdaj?
Moderator: Mirko Zbačnik
davčni obračun za društva - do kdaj?
Lepo prosim, če mi kdo lahko hitro odgovori.
Do kdaj je potrebno oddati davčni obračun za društva (nepridobitna dejavnost). Za Ajpes vem da je do konec marca. Kaj pa davčni obračun?
Prosim, če kdo ve, če mi lahko hitro odgovori.
Hvala
s
Do kdaj je potrebno oddati davčni obračun za društva (nepridobitna dejavnost). Za Ajpes vem da je do konec marca. Kaj pa davčni obračun?
Prosim, če kdo ve, če mi lahko hitro odgovori.
Hvala
s
Ajla, najlepša hvala za hiter odgovor.
Sem mi je sicer zdelo, da je tako, vendar me je ravno včeraj prepričevala ena računovodkinja, ki vodi računovodstva tudi društvom, da je potrebno davčni obračun oddati do konca februarja.
Sem se pošteno oddahnila, saj je predsednik društva na smučanju v tujini in ni podpisnika.
LP S
Sem mi je sicer zdelo, da je tako, vendar me je ravno včeraj prepričevala ena računovodkinja, ki vodi računovodstva tudi društvom, da je potrebno davčni obračun oddati do konca februarja.
Sem se pošteno oddahnila, saj je predsednik društva na smučanju v tujini in ni podpisnika.
LP S
Ne bo držalo, še enkrat si preberite kaj sem tam napisala. Zgleda da vam branje povzroča rahle težave.bejba napisal/-a:patsy kot kaže rabite računovodjo za več kot 30€, kot ste zadnjič razlagali, da je tak zelo dober in smo vsi ostali samo grabežljivi.
NIČESAR se ne oddaja po pošti. vse gre preko e-davkov.